46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Pievienojies Rēzeknes jauniešu kustībai!

Фото: ARPC
Jauniešu dome ir vieta, kur apvienojas paši aktīvākie, radošākie un mērķtiecīgākie. Mūsu galvenais mērķis ir uzlabot Rēzeknes jauniešu – personu vecumā no 13 līdz 25 gadiem – dzīves kvalitāti, nodrošināt Rēzeknes jauniešu interešu pārstāvniecību un vajadzību aizstāvību Rēzeknes pilsētas pašvaldībā, kā arī veicināt jauniešu pilntiesīgu līdzdalību sociālajā, ekonomiskajā , politiskajā un kultūras jomā gan vietējā , gan valsts mērogā.
 
Mēs radām -  mēs paši izstrādājam un realizējam iniciatīvu projektus, tādējādi dažādojam gan savu skolu pasākumu, gan pilsētas pasākumu klāstu, piedalāmies un īstenojam valsts un starptautiska mēroga projektus, kas saistīti ar jaunatni, veicam brīvprātīgo darbu, kā arī līdzdarbojamies pašvaldību organizētajos pasākumos.
 
Rēzeknes pilsētas jauniešiem 2015./2016.  mācību gads tik tiešām ir bijis panākumiem bagāts.
 
Jauniešu domes dalībnieki ir pielikuši savu roku arī vairāku visnotaļ nozīmīgu pasākumu rīkošanā - "Kafija  un Brunch ar politiķiem", Rēzeknes pilsētas jauniešu foruma „Iedvesmo Rēzekni”  rīkošanā, kā arī esam realizējuši vairākus iniciatīvu projektus.
 
Un, protams, esam cītīgi cepuši piparkūkas un veidojuši apsveikuma kartiņas, ko vēlāk par ziedojumiem pārdevuši, lai Ziemassvētkos iepriecinātu mazo slimnieku sirdis Rēzeknes slimnīcā.
 
Ja tu esi jauns, atraktīvs un idejām bagāts, kā arī esi gatavs sniegt savas idejas, lai mēs kopā padarītu dzīvi Rēzeknē interesantāku un jauniešiem atvērtāku, droši nāc un meklē Jauniešu domes dalībniekus Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādes „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra "Zeimuļs”” telpās (2. stāvs, 2.10. kab. katru trešdienu plkst. 17.00, eleonora.ivanova@rezekne.lv) Pirmā sapulcē notiks 14.09.2016.
 
Esi drosmīgs - iesaisties! Tikai kopā mēs padarīsim dzīvi Rēzeknē košu un patīkamu ikvienam!
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"