46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Dosimies uz gadatirgu uzposušies oranžās krāsās

Фото: Publicitātes Foto
Svētdien, 25. septembrī no plkst. 9.00 līdz 15.00 Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā notiks ikgadējais Miķeļdienas gadatirgus. Kā ierasts ražas svētkos, būs gan mājražotāju gatavoti ievārījumi, sieri, pašcepta maize, pīrāgi, svaigs medus, zivis, gaļas kūpinājumi, āboli un dārzeņi, informē pašvaldības aģentūras “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” reklāmas speciāliste Maija Upeniece.
Aicinām amatniecības un daiļamata meistarus, zemniekus un lauku labumu tirgotājus pieteikties Miķeļdienas gadatirgum pa tālruni 26332249 (Gunta Grabuste) vai e-pastu: gunta.grabuste@rezekne.lv.
 
Lai iepirkšanās būtu jautrāka, būs arī jestras dziesmas par dārzeņiem un dejas – uzstāsies amatiermākslas kolektīvi, duets Inga un Normunds un pūšamo instrumentu orķestris “Rēzekne”.
 
Šogad gadatirgū īpaši akcentēsim dārzeņu dobes karali – burkānu, kas ir viens no vecākajiem sakņaugiem, ko cilvēki izmanto jau 4000 gadu. Aicinām Miķeļdienas gadatirgus apmeklētājus uzposties ar dažādiem oranžas krāsas aksesuāriem, līdzi ņemot arī burkānu, ko varēs izmantot Lielās burkānu skulptūras būvēšanā. “Oranžākos” apmeklētājus gaida pārsteiguma balvas!
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"