46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Latgales reģiona uzņēmēju izstāde

Фото: rezekne.lv
23.-24. septembrī Latgales vēstniecībā GORS norisināsies lielākā Latgales reģiona uzņēmēju izstāde “Latgales uzņēmējs 2016”. Apmeklētājus gaida jaunāko pakalpojumu un preču prezentācijas, pārtikas degustācija un tirdzniecība, būs iespēja iepazīties ar Latgales novadu piedāvājumiem un saņemt tūrisma informāciju.
Pie koncertzāles būs iespēja baudīt Latgalei raksturīgos gardumus mājražotāju un amatnieku gadatirgū, kā arī apskatīt Nacionālo Bruņoto spēku tehniku.
 
Līdzīgi kā pērn rīkotajās “Uzņēmēju dienās Latgalē”, arī šogad uzņēmējiem pasākuma laikā būs iespēja papildināt zināšanas Biznesa iespēju forumā, kas norisināsies 23. septembrī, sākot ar plkst. 12.30 Latgales vēstniecības GORS semināru zālē. Tā ietvaros tiks izvērtēti pasaules globālie notikumi un kā tie ietekmē Latvijas uzņēmējdarbību (Brexit, ASV prezidenta vēlēšanas, karadarbības zonas utt.). Notiks arī aktīva diskusija par reģionālajām aktualitātēm saistībā ar Latgales Speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) izveidi un darbaspēka pieejamību. Savu dalību pasākuma atklāšanā apstiprinājis Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards, kas 23. septembrī plāno Latgales reģionālo vizīti un vietējo uzņēmumu apmeklējumu. „Speciālās ekonomiskās zonas izveidošana ir būtisks priekšnosacījums, lai Latgales reģiona attīstība notiktu ne tikai uz papīra, bet arī realitātē. Tādēļ sagaidām, ka labvēlīga biznesa vide radīs jaunas darbavietas, nomaksātus nodokļus un Latgales reģiona attīstību,” tā ministrs Gerhards raksturoja šā gada maijā Saeimas apstiprināto Latgales speciālās ekonomiskās zonas likumu.
 
Visiem apmeklētājiem būs iespēja piedalīties izlozē un laimēt ielūgumu uz koncertu “Raimonds Pauls un Latvijas Radio bigbends”, kas notiks 18. decembrī Latgales vēstniecībā GORS.
 
Izstādi “Latgales uzņēmējs 2016” rīko Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), kas apvieno visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazos, vidējos un lielos uzņēmumus, sadarbībā ar Latgales Plānošanas reģionu.
 
Ieeja uz pasākumu ir bez maksas.

PROGRAMMA
 
www.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"