46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Ziedo asinis Rēzeknē un laimē picu

Фото: publicitātes foto
Visu novembri Rēzeknes picērija “Hotpizza” visiem Valsts asinsdonoru centra (VADC) Latgales filiāles donoriem sniegs iespēju katru nedēļu piedalīties izspēlē un laimēt dāvanu karti picas iegādei piecu eiro apmērā, informē Zane Mousavi, VADC preses sekretāre.
“Arī mēs zinām, cik svarīga ir līdzcilvēku atsaucība un cik svarīga ir asins ziedošana. Tieši tādēļ mēs vēlamies dot savu artavu, iepriecinot Rēzeknes donorus,” aicina Olga Šarigina, picērijas “Hotpizza” vadītāja.
 
Piedalīties izspēlē iespējams, ja donori pirms vai pēc asins ziedošanas aizpildīs speciālu pieteikumu. Izspēle norisināsies vienu reizi nedēļā, un ar laimīgajiem sazinoties telefoniski.
 
Tāpat picērija ir kļuvusi par Donora Privilēģiju kartes atbalstītāju, turpmāk dāvinot katram kartes īpašniekam 5% atlaidi.
 
Atgādinām, ka donori, kuri gada laikā asinis ziedo trīs vai vairāk reizes, vai donori, kas gada laikā ziedo asins komponentus sešas un vairāk reizes bez maksas saņem Donora privilēģiju karti. Donora privilēģiju karte dod iespēju visā Latvijas teritorijā saņemt dažādas atlaides.
 
VADC Latgales filiālē, Rēzeknē, 18. novembra ielā 41, asinis iespējams nodot:
  • pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās plkst. 8.00-15.00
  • otrdienās plkst. 13.00-19.00
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"