46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Evelīna Šaulīte: Man kompleksu nav vispār

Фото: facebook.com
23 gadus vecā rēzekniete Evelīna Šaulīte šovasar gozējas divos TV3 projektos – seriāla Viņas melo labāk jauno aktrišu atlasē un vasaras karstākajā šovā Netīrās dejas, kur viņa kopā ar četrām daiļavām cīnīsies par Aināra Burceva (31) uzmanību. Taču rudenī daiļā Evelīna pozēja pikantā fotosesijā žurnālam Klubs, vēsta skaties.lv.
Izrādās, pirmais impulss no fotogrāfa nācis jau pirms vairākiem gadiem. “Pienāca brīdis, kad es izlēmu, ka man nekas netraucē to darīt. Man kompleksu nav vispār. Nekad nav bijis bail ko uzdrīkstēties, bet vienmēr esmu aizdomājusies par to, kā tas vēlāk varētu traucēt dzīvē. Tagad sapratu, ka mani nekas netraucē,” iemeslu ļauties pikantajai foto sesijai pamato Evelīna. Lai arī šī meitenei bijusi pirmā profesionālā fotosesija, viss noritējis viegli un nepiespiesti.
 
Šovā Netīrās dejas Evelīna cīnīsies par talsenieka Aināra Burceva uzmanību. Viņas stratēģijas pamatā būs pasaulslavenais stāsts par sultānu un Šeherezādi, kura, lai paglābtos no ļaunā likteņa, katru dienu viņam stāstīja jaunu pasaku, pārtraucot to interesantākajā brīdī, un tādējādi izdzīvoja vēl vienu dienu. “Es domāju, ka tur iespējams vilkt paralēles ar mani,” atklāj Evelīna.
 
Evelīnas Šaulītes gaitām šovā Netīrās dejas, varēs sekot līdzi no 22. jūnija. Tikmēr skaistule lepni gozējas arī seriāla Viņas melo labāk jauno aktrišu atlasē.
 
Jau vēstījām, ka bijusī rēzekniete piedalījās konkursā, cīnoties par  iespēju kļūt par seriāla Viņas melo labāk aktrisi. 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"