46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Seksīgā rēzekniete Evelīna atklāj, kādēļ kaila metās pikantā peldē kopā ar Aināru

Фото: skaties.lv
Šova Netīrās dejas jaunākajā sērijā netrūkst uguntiņas un pikantuma. Aināra simpātija, seksīgā rēzekniete  Evelīna, pārsteigusi ne tikai Aināru, bet arī meitenes – konkurentes, ar savu uzdrīkstēšanos, mesties kailos, pikantos apskāvienos kopā ar Aināru, vēsta skaties.lv.
Šova jaunākajā sērijā ugunīgā Evelīna nepazīst kaunu. Lai iekarotu Aināra sirdi, Evelīna ir gatava uz pilnīgi visu. Kaislīgi skūpsti, dzirkstošs šampanietis un beigu beigās intīma laika pavadīšana divatā. Vai šie ir Evelīnas trumpji, lai iekarotu puiša sirdi? Tev ir unikāla iespēja uzzināt, kādēļ Evelīna izvēlējās šādu rīcību.
 
Sazvanoties ar šova ”karstāko” dalībnieci Evelīnu, noskaidrojām viņas motīvus, kādēļ viņa vēlējās puiša sirdi iekarot visai pikantā un negaidītā veidā.

Sarunā ar Evelīnu atklājās, ka viņa vēlējusies kopā kaila peldēties un skūpstīties ar Aināru, jo tas ir bijis mirkļa impulss. Evelīna stāsta, ka tajā brīdī ir bijis tik liels adrenalīns, ka kaut tādu nedarīt būtu grēks. Protams, viņa atzīst, ka dzīvē neko tādu nepieļautu, jo visam ir savas robežas, bet šis ir šovs. Evelīna minēja, kāpēc gan nemesties piedzīvojumos, ja puisis ir simpātisks. Viņa atzīst, ka starp abiem ir izveidojušās dzirkstelītes un jūtas. Evelīna stāsta, ka šajā mirklī ir jutusies ļoti brīva un sajūtas nav aprakstāmas, tās ir jāizbauda.
 
Kā Ainārs jutās kopā ar tevi kaislīgajā peldē?
 
Evelīna: Bija dzirkstelītes. Ūdenī virmoja elektrībiņa. Tas moments bija ļoti karsts, intīms un spilgts ar emocijām. Ainārs ar mani kopā jutās labi, un viņam pelde patika. Visu laiku mums bija mirdzošs acu kontakts, viens no otra nespējām atraut acis ne minūti. Es domāju, ka Ainārs vēlētos vēl vienu šādu peldi. Kopā ar viņu es jutos droša, bet atzītu, ka sākumā bija ļoti nokautrējusies, bet pēc tam mana elpa aizrāvās.

Vai nesatrauca fakts, ka kameras priekšā parādījies kaila, un visi tevi aprunās?


Evelīna: pilnīgi noteikti nē! Es par sevi esmu ļoti pārliecināta. Pati izprovocēju šo brīdi, jo zināju savus motīvus un to, ko varu darīt. Biju nokautrējusies, bet sajūtas bija divējādas. Bija adrenalīna uzplūdums, bija patīkami, un tajā pašā brīdī sākumā biju ļoti uztraukusies un nokautrējusies. Bet to visu pārvarēju.

Ko par tavu rīcību teica tavas konkurentes?

Nevienam nekad nevar izpatikt. Tajā brīdī, kad peldējāmies, man tas likās forši, un es to pati gribēju. Mani neuztrauc citu cilvēku viedoklis. Un mani, manas rīcības dēļ, nosodīt nevar. Mēs taču dzīvojam vienreiz. Ko es gribēju, to es izdarīju.
 
Vai tevi uztrauc, ka konkurentes tevi uzskata par ”vieglo” meiteni?

Mani neinteresē, ko konkurentes domā. Tas jau vien, ka viņas skaļi bļauj un man pārmet, nozīmē tikai to, ka esmu viņām jau soli priekšā, un viņas tiešām mani uzskata par spēcīgu konkurenti. Šovā uzskatu, ka es nokļūšu tālāk nekā viņas.

Комментарии (0-2/2)
Marats 30.06.2016 15:42
Glupa meitene. Smuka āriene plus tāds bezsaturs momentā neizraisa vairs nekādu interesi
Rihards 30.06.2016 20:45
Kur pie Evelīnas var pierakstīties rindā? :-DDDD
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"