46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Rīt notiks īpašs Rēzeknei veltīts koncerts

Фото: Publicitātes Foto
Vasaras izskaņā, 27. augustā plkst. 16.00, Rēzeknes pilsēta aicina uz pirmo šlāgerdziesmu koncertu “Mēs savai pilsētai”, kurā uzstāsies tautā iemīļotie Latgales šlāgermūziķi – Dainis Skutelis, brāļi Puncuļi, “Baltie lāči”, “Galaktika”, “Dricānu dominante” un “Dvinskas muzikanti”.
Nav noslēpums, ka tieši Rēzeknes novads ir bagātākais ar mūziķiem, kas plūkuši laurus dažādās aptaujās un konkursos – grupas “Galaktika” un “Baltie lāči” ir vairākkārtēji Šlāgermūzikas aptaujas uzvarētāji.

Starp Latvijas šlāgermūzikas finālistiem bijušas grupas “Dvinskas muzikanti” un “Dricānu dominante”. Savukārt Dainis Skutelis uzvarēja šovā “Latvijas zelta talanti”, bet brāļi Puncuļi bija šova “Dziedošās ģimenes” uzvarētāji.

“Līdz šim Rēzeknē nav bijis šāds liels šlāgermūzikas koncerts. Šogad skatīsimies, vērtēsim, kāda ir klausītāju atsaucība, jo šis gads mums ir kā gatavošanās kaut kam lielākam nākotnē,” atklāj pasākuma rīkotājs Ēriks Linkuns.
 
Tā nav nejaušība, ka koncerta nosaukums ir “Mēs savai pilsētai”.

“Jau nosaukums atklāj, ka šis pasākums gan no mūziķiem, gan vietējiem uzņēmējiem ir veltījums savai pilsētai. Šajā koncertā uzstājas mūziķi, kas ir saistīti ar Rēzekni. Visi uzrunātie mūziķi bija atsaucīgi un priecīgi par iespēju spēlēt savai pilsētai. Ir jau dažādi koncerti mūsu koncertzālē “Gors”, bet šis ir īpašs ar to, ka būs brīvā dabā,” atklāj Ēriks.
 

Комментарии (0-1/1)
kants janeksknab jaunie laiki 2003 repsis pedejais draugs 28.08.2016 06:41
mana vec vecmama ir no rezeknes ,kaiminos pavilosta kada bikse bija draudzene ar vecmamu ko bites nokoda vina apliecinaja kad mans teva mate marta dzerina pizelle ir bermonta mazmeita vinas kopa mazgaja velu un ta ar bernu panema vec vectevs izaudzinaja meitu,meita sagajas ar cukuru nikolaju.tevu 2000gada iemidzinaja es pacelu lietu man iemeta ieroci un iedeva indi ka sobrid aktierim janim gadu nestradaja liesa aknas veders bija zils par acim teceja ka lime es izdzivoju ar haizivs asv tipa armija ziv ellu bet bizi lietoju ar spirtu zoben zivis ellu edu streptocidu tas man palidzeja ,ekspertizes laika par venam teceja udens par nakti nomusija es cangalis osetinu gruzina izcelsmes itka knazs tiku nogalinats ar pavilostas krieviem ko vadija inspektors bergmanis vini viltoja privatizacijas robezas planu notiesaja 109 pantu 2 dala 2005 gada un iedeva latvijas virsniekam indi
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"