46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Krāšņais mūzikls “Čigānu princese” Rēzeknē

Фото: publicitātes foto
Sestdien, 12. novembrī plkst. 17.00 Rēzeknes kultūras namā aicinām izbaudīt mūziklu “Čigānu princese”, kurā uzstāsies gan grupa “Riči”, šarmantā spāņu dziedātāja Anna Dribas, čigānu vijoles virtuozs Arturs Sabilo no Lietuvas, gan dejotāji no Latvijas, Krievijas un Polijas.
No šī gada 3. novembra līdz 2017. gada 9. aprīlim norisinās starptautiskā projekta – mūzikla “Čigānu princese” (Gipsy Princess Show) viesizrādes Latvijā, Igaunijā, Lietuvā un Polijā, kurās piedalās 14 mākslinieki no dažādām valstīm.
 
Mākslinieku vidū tautā iemīļotā un vairāku TV šovu uzvarētāja – grupa “Riči”, kas speciāli šim projektam atkal apvienojušies un piedalīsies orģinālajā sastāvā. Čigānu vijoles virtuozs Kaspars Pudniks un šarmantā spāņu dziedātāja Anna Dribas, dejotāji no Latvijas un Krievijas, kuri slavenā čigānu teātra “Romen” sastāvā koncertējuši visā pasaulē.
Mūziklu spilgtinās arī čigānu dejas zvaigznes no Polijas un ģitāras virtuozs Artur Sabilo no Lietuvas. Varēs vērot krāšņākos gaismu specefektus, īpašas dekorācijas un 50 dažādu tērpu komplektus.
 
Satriecošā šovprogramma ar pasaules mūzikas hītiem čigānu, krievu, spāņu, indiešu un latviešu valodā iestudēta mūsdienīgā stilā, kas skatītājus neatstāj vienaldzīgus nekur pasaulē. 2015.–2016. gada vasarā, piedaloties starptautiskos mūzikas festivālos Slovākijā, Polijā, Norvēģijā un Zviedrijā, programma “Gipsy Princess Show” ieguva godalgotas vietas, festivālu organizatoru atzinību un iekaroja skatītāju sirdis visā Eiropā.
 
Mūziklu, kam nav analoga visā Eiropā, veidojis populārais mūzikas producents Viktoras Prapras, kurš 2015. gada ziemā jau iepazīstināja skatītājus ar vienu no saviem projektiem – mūziklu “Čigānu Barons” (Gipsy Baron), kas ar lieliem panākumiem skatītāju pārpildītās zālēs aizritēja visā Latvijā.
 
Nepalaidiet garām – 12. novembrī “Gipsy Princess Show” Rēzeknē! Biļetes: 8,00–12,00 € Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"