46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Rēzeknes egle iemirdzēsies 10. decembrī

Фото: rezekne.lv
Sestdien, 10. decembrī plkst. 17.00 Rēzeknes Festivāla parkā aicinām uz pilsētas lielās egles iedegšanas svētkiem, kur kopā ar Sniegbaltīti, rūķīšiem un Ziemassvētku vecīti iesaistīsimies muzikālās rotaļās, informē Maija Upeniece, pašvaldības aģentūras “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” reklāmas speciāliste.
Šogad Rēzeknes lielā egle Festivāla parkā iemirdzēsies sestdienas vakarā, kad ciemos ieradīsies radošās apvienības “Fresh ART” (Rīga) Sniegbaltīte un čaklie rūķīši, kuri ikvienu aicinās iesaistīties kustīgās un muzikālās rotaļās. Kad rūķīšu marša pavadībā būs iemirdzējusies lielā egle, ieradīsies arī Ziemassvētku vecītis.
 
Kā ierasts, egles iedegšanas svētkos Ziemassvētku ciematiņā no plkst. 15.00 līdz 19.00 darbosies tirdziņš, vilinot pircējus ar piparkūku un karstvīna smaržām, namiņā varēs satikt Ziemassvētku vecīti un noskaitīt sagatavotos dzejolīšus, parkā izvietotajā zoosētā priecāties par trušiem un kazām (SIA Arktus”).
 
Ziemassvētku vecīti Festivāla parka svētku namiņā atkal varēs satikt katru dienu no 17. līdz 30. decembrim plkst. 16.00–19.00. Noskaitot dzejoli vai nodziedot dziesmu, varēs saņemt  konfekti, bet, iegādājoties dāvanas kuponu (3,00 €) pie rūķa – saldumu paciņu.
 
Svētku tirgus Festivāla parkā darbosies arī 17., 18. decembrī, 21., 22., 23., 25., 26. un 27. decembrī no plkst. 16.00 līdz 19.00.
 
25. decembrī plkst. 15.00 Festivāla parkā pie lielās egles Teātris-studija “Joriks” aicina  uz interaktīvu svētku programmu “Ezīša eglīte”, lai kopā ar pasaku varoņiem Ezīti, Zaķi un Dadzi ļautos jautrām dejām un spēlēm.
 
Lai lielās egles gaismiņas atmirdz tālu un iesēj prieku katrā sirdī!
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"