46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Aicina ēnot Rēzeknes novada pašvaldībā

Фото: rezeknesnovads.lv
Rēzeknes novada jaunieši aicināti piedalies Ēnu dienas norisē un ēnot kādu no Rēzeknes novada pašvaldības speciālistiem – jaunatnes lietu speciālistu, izglītības pārvaldes vadītāju, sociālo darbinieku, bērnu un jauniešu sporta skolas direktoru, būvdarbu vadītāju, ārējo sakaru koordinatori, sabiedrisko attiecību speciālisti, bibliotēku informācijas speciālisti, projektu vadītāju, pagastu pārvalžu vadītājus un Rēzeknes novada domes priekšsēdētāju. Pieteikties ēnot kādu no Rēzeknes novada pašvaldības speciālistiem iespējams līdz 5. februārim Ēnu dienas mājaslapā www.enudiena.lv, informē Jānis Šaudiņš, Rēzeknes novada pašvaldības jaunatnes lietu speciālists.
Šogad Ēnu diena notiks 15. februārī. Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu.
 
Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"