46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

7 rēzeknieši tiek uz nākamo kārtu “Ghetto games” izsludinātajā konkursā “Ghetto faktors”

Фото: facebook.com
“Ghetto Games” sadarbībā ar mūzikas klubu “FIRST Dacha” izsludinātā vokālā konkursa otrā atlase notika Rēzeknes pilsētas Nacionālo biedrību kultūras namā un klātesošos atbalstīt bija ieradušies draugi un ģimenes locekļi. Konkursa devīze ir “Seko savam sapnim!”. Rēzeknes jaunieši pierādīja savu talantu un drosmi, kā arī spēju komandā atrisināt īpašu pārbaudījumu – sagatavot un nodziedāt kopā dziesmu.
Konkursa dalībnieki izvēlējās latgaļu tautas dziesmu “Rūžeņa” un grupas “Prāta vētra” “Mana dziesma”. Klātesošos atbalstītājus un konkursa žūriju priecēja Daigas Barkānes reps latgaliešu mēlē un Normunda Litovnieka izpildītā Robija Viljamsa (Robbie Williams) dziesma “Angels”. Mirdzēja arī “SuperMikrofons” 2016. gada uzvarētāja Kristīna Mihailova, kuru piedalīties “Ghetto Faktorā” pierunāja brālis. Pasākumu organizēt palīdzēja Kārlis Pozņakovs, kurš ir Ghetto draugs un Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs.
 
Uz konkursa otro kārtu Rīgā 5. martā dosies Elīna Kučāne, Kristīne Mihailova, Viktorija Grahoļska, Rasma Inkina, Lilija Orlava, Normunds Litovnieks un Daiga Barkāne.
“Ghetto Faktors” fināls notiks 21. aprīlī Rīgā.
 
“Ghetto Faktors” konkursa mērķi ir dot iedrošinājumu talanta atrašanai un attīstībai, sniegt iespēju konkursantam saskatīt perspektīvu mūziķa karjerai un iepazīstināt konkursantus ar mūzikas industrijas darboņiem un profesionāļiem. Tādējādi konkurss veicinās lielāku izpratni par attiecīgo jomu, sniedzot visiem dalībniekiem vienādas iespējas, kā arī attīstot kvalitatīvas un konkurētspējīgas mūzikas industrijas vidi Latvijā.
 
Uzvarētājam būs iespēja ierakstīt savu dziesmu profesionālā skaņu studijā, sadarbojoties ar “Ghetto TV” uzfilmēt šai dziesmai videoklipu, kā arī uzstāties “Ghetto Games” lielākajos sezonas pasākumos visā Latvijā 200 000 cilvēku lielai auditorijai. Savu dalību žūrijā un regulārās meistarklasēs apstiprinājuši Latvijā plaši zināmi un atzīti mūziķi un mūzikas industrijas vidē strādājoši speciālisti.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"