46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Galante, Kalējs un Rēzeknes kamerorķestris vienosies koncertprogrammā-dāvanā “Ar mīlestību no Ineses Galantes”

Фото: rezekne.lv
Piektdien, 13. aprīlī plkst. 18.00 Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē gaidāma īpaša satikšanās – pirmo reizi Rēzeknē uzstāsies izcilā vokāliste, operdziedātāja Inese Galante, kuras jauno koncertprogrammu “Ar mīlestību no Ineses Galantes” – dāvanu Latvijai 100 gadu jubilejā – kuplinās sadarbība ar ērģelnieku Aivaru Kalēju un diriģenta Jāņa Stafecka vadīto Rēzeknes kamerorķestri.
Inese Galante ir pazīstama latviešu operdziedātāja, kura guvusi ievērību gan Latvijā, gan arī pasaules mērogā, uzstājoties prestižos operteātros un koncertzālēs. Dziedātāja ir ne vien izcila vokāliste, starptautiskā mūzikas festivāla “Summertime” idejas autore un patronese, bet arī jauno talantu patronese – pirms pieciem gadiem, dzīvojot Vācijā, Inese nodibinājusi fondu talantīgo Latvijas mūziķu atbalstam. 13. aprīļa koncertā Rēzeknē līdzās Inesei piedalīsies ērģelnieks un pianists Aivars Kalējs, kā arī Galantes talantu konkursa laureāti: koklētāja Līga Griķe, čellists Vladislavs Gluščenko un vokālists Vadims Vakarjuks. Tāpat koncerta programmu kuplinās arī Rēzeknes kamerorķestris diriģenta Jāņa Stafecka vadībā.
 
Inese Galante par gaidāmo koncertu Latgales vēstniecībā GORS stāsta: “Jaunajā koncerta programmā skanēs skaistāko operu mīlas ārijas un mūzikas skaņdarbi – romantiski dvēseles stāsti, kas aizkustinās, iedvesmos un pacilās ikvienu, radot neaizmirstamu mūzikas burvību! Esmu iecerējusi pārsteigt klausītājus ar kādu pirmatskaņojumu. Un visam pāri, protams, mīlestība, kas plūst no sirds uz sirdi, no dziesmas uz dziesmu. Tik daudz esmu dzirdējusi par šo koncertzāli, par neparasti labo akustisko skanējumu un brīnišķīgiem klausītājiem, ka ļoti gaidu, kad personīgi varēšu ar viņiem tikties. Priecājos arī, ka maniem talantiem būs iespēja uzstāties tādā augstas klases koncertzālē.”
 
Latgales vēstniecībai GORS īpašs prieks, ka jaunajā Ineses Galantes koncertprogrammā izcilajiem mūziķiem pievienosies koncertzālē rezidējošais Rēzeknes kamerorķestris. Orķestrī, kas regulāri cenšas iepriecināt savus klausītājus ar profesionālās mūzikas sniegumu un jaunām programmām, apvienojušies Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolas audzēkņi, pedagogi, mūziķi, kuri pabeiguši izglītoties Rēzeknē un turpina mūzikas studijas Rīgā vai ārpus Latvijas, kā arī Latvijas labāko orķestru mūziķi. Līdz šim Rēzeknes iedzīvotājus un pilsētas viesus orķestris priecējis ar dažādām koncertprogrammām – pērn kopā ar Francijā dzīvojošo vijolnieci Olīviju Steindleri ieskandināja “Franču pavasari”, pirms tam gatavojuši Jāņa Ivanova jubilejas koncertprogrammu, snieguši lieliskus priekšnesumus kopā ar jauno vijolnieku Daniilu Bulajevu, dziedātāju Sonoru Vaici un citiem. Orķestra diriģents ir kamerorķestra “Sinfonietta Rīga“ kontrabasu grupas koncertmeistars un vairāku Latvijā zināmu mūzikas projektu (“Brokastis četratā“, “Tango Sin Quinto“ u. c.) dalībnieks Jānis Stafeckis, kurš šobrīd Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā mērķtiecīgi apgūst simfoniskā orķestra diriģēšanas prasmes.
 
13. aprīlī gaidāmajā koncertā “Ar mīlestību no Ineses Galantes” izskanēs Džordani, Hendeļa, Villa-Lobuša, Štrausa, Belīni, Pučini, Verdi un citu komponistu skaņdarbi. Iecerēts, ka koncertprogramma rudenī, 11. novembrī, izskanēs arī Liepājā, koncertzālē “Lielais dzintars”. Rēzeknē gaidāmā koncerta ieejas biļetes sarūpējamas Latgales vēstniecības GORS un “Biļešu Paradīze” biļešu sistēmās, cena no 10,00 līdz 15,00 €. Līdzekļi, kas iegūti no koncerta, tiks novirzīti Ineses Galantes fondam jauno talantu atbalstam.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Dominique 01.12.2022 18:00
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 2% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com

Mūsu pakalpojumi ietver sekojošo:

Parādu konsolidācija

Otrā hipotēka

Biznesa aizdevumi

Personas aizdevumi

Starptautiskie aizdevumi

Aizdevums jebkuram veidam

Ģimenes aizdevums
mēs finansējam neliela apjoma aizdevuma sabiedrību, starpniekus, mazās finanšu iestādes, jo mums ir neierobežots kapitāls. Lai saņemtu sīkāku informāciju par aizdevuma saņemšanu, sazinieties ar mums, lūdzu, nekavējoties atbildiet uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"