46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

14.septembrī GORĀ noritēs Daumanta Kalniņa un Kvinteta koncerts “Sirds prieks”

Фото: dailesnams.lv
Rudens sākumā, 14. septembra vakarā Latgales Vēstniecībā GORS izskanēs koncertprogramma “Sirds prieks”.  Tajā Daumants Kalniņš un Kvinteta mūziķi - Kristaps Vanadziņš, Mārcis Auziņš, Toms Poišs un Rūdolfs Dankfelds izpildīs Daumanta Kalniņa un Kristapa Vanadziņa dziesmas ar Friča Bārdas dzeju. 
Koncerta programmai mūziķi Daumants Kalniņš un Kristaps Vanadziņš savām kompozīzijām par pamatu izvēlējušies Friča Bārdas dzejas darbu liriskāko devumu. Izvēlētā dzeja rada īpaši poētisku noskaņu, kas arī ir bijis iedvesmas avots abu mūziķu darbiem. Programmas tēma un žanrs - džeza maniere liriskā skanējumā ignorē stila izsmalcinātību, bet kopskanējumā - dzejā un mūzikā rada harmonisku vēstījumu.

Koncertā “Sirds prieks” atskaņos mūziķi - Daumants Kalniņš - balss, oboja, Kristaps Vanadziņš - taustiņinstrumenti, Mārcis Auziņš - ģitāras, Toms Poišs - bass, kontrabass, Rūdolfs Dankfelds - sitamie instrumenti.

Daumanta Kalniņa Kvintets pastāv kopš 2008. gada. Tas kopā pulcējis jaunus, radošus, raksturā dažādus, bet muzikālajā gaumē saskanīgus mūziķus. Pēdējo gadu laikā Kvintets ir nostiprinājies spējā kopīgi radīt un īstenot katra mūziķa idejas, aizvien vairāk apvienojot līdzīgo, kā arī tik atšķirīgo vokālā un instrumentālā džeza mūziku. Pārkāpjot žanriskās robežas un turpinot pilnveidot savu unikālo skanējumu, Kvinteta mūziķi radījuši Friča Bārdas dzejai nebijuši orģinālu skanējumu. Iepriekšējā sezonā koncertprogramma “Sirds prieks”ar lieliem panākumiem un klausītāju atsaucību izskanējā Mūzikas namā Daile, Rīgā.
 
Programmas “Sirds prieks” vieskoncerts 14. septembrī plkst. 19.00 Latgales Vēstniecības GORS Mazā zālē.
 
Programmas producente - Anda Zadovska
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Dominique 01.12.2022 17:45
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 2% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com

Mūsu pakalpojumi ietver sekojošo:

Parādu konsolidācija

Otrā hipotēka

Biznesa aizdevumi

Personas aizdevumi

Starptautiskie aizdevumi

Aizdevums jebkuram veidam

Ģimenes aizdevums
mēs finansējam neliela apjoma aizdevuma sabiedrību, starpniekus, mazās finanšu iestādes, jo mums ir neierobežots kapitāls. Lai saņemtu sīkāku informāciju par aizdevuma saņemšanu, sazinieties ar mums, lūdzu, nekavējoties atbildiet uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"