46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Ekskluzīvs ieskats vasaras 'karstākā' šova filmēšanā

Фото: DELFI
Jau 22. jūnija vakarā ar leģendārajam saimniekšovam līdzvērtīgām kaislībām Latviju satricinās TV3 jaunais iepazīšanās šovs "Netīrās dejas", dalībnieku vidū ir arī rēzekniete Evelīna Šaulīte. 
Kamēr TV draugi vēl tikai nepacietīgi dīdās dīvānos, režisori, producenti, operatori un, protams, paši mīlnieki jau strādā vaiga sviedros.
 
Trīs iekārojami dejotāji – Kims Šipillo, Roberts Stripkāns un Ainārs Burcevs – gleznainos īpašumos ārpus Rīgas ir uzņēmuši ciemos katrs pa piecām daiļavām, kuras pārbaudīs ar dejas un citu viltību palīdzību.

Darbība notiek Siguldā, Talsos un Lietuvas Druskininkos, un, kā "Delfi Izklaidei" jau tagad var atklāt šova veidotāji, kaislību un intrigu netrūkst jau kopš meiteņu ierašanās brīža.
 
Nupat atklātas arī 15 daiļavas, kuras uz laiku apmetušās pie puišiem un gatavas likt lietā visus ieročus, lai izpelnītos viņu simpātijas.
 
"Delfi Izklaide" pabija šova filmēšanas vietās un piedāvā arī lasītājiem mazliet ielūkoties tur, kur šovasar notiks, iespējams, kaislīgākās mīlas cīņas visā Baltijā.

Ar fotogaleriju var iepazīties šeit

www.delfi.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"