46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Aicina sacensties pilsētas spēlē

Фото: publicitātes foto
Svētdien, 12. oktobrī, Rēzeknē notiks jaunā interaktīvā spēle #P2P. Spēles organizatori, biedrība JASMA, aicina piedalīties spēlē visus interesentus – bezmaksas un bez vecuma ierobežojumiem. Aizraujoši pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem, paskatīties uz savu pilsētu no jaunā skatupunkta un uzzināt ko jaunu – tas viss sagaida spēles #P2P dalībniekus.
#P2P – tā ir interaktīvā komandas spēle pilsētas vidē. Katrai komandai būs jāizpilda dažādi uzdevumi – uz uzmanību, atjautību un sabiedriskumu. Dalībnieki saņems uzdevumus un nosūtīs atbildes ar viedtālruņu palīdzību. Uzvaru gūs komanda, kas ātrāk un precāzāk izpildīs visus uzdevumus. 
 
Spēle #P2P notiks svētdien, 25. septembrī, no plkst. 12 līdz 16, Rēzeknes centrā. Piedalīties spēlē var komandas, kas sastāv no četriem cilvēkiem – tie var būt ģimenes locekļi, draugi vai kolēģi. Komandu nepieciešams piereģistrēt tiešsaistē: http://go.jasma.lv/game. Komandas, kas pieteica savu dalību, saņems spēles noteikumus. Dalība spēlē ir bezmaksas. Uzvarātājus sagaida balva – dāvanu kartes 100 eiro vērtībā!
 
Spēli organizē biedrība JASMA (Jaunatnes Attīstības un Sadarbības Multikulturālā apvienība) projekta „People to People” ietvaros. Biedrība JASMA – tā ir nevalstiskā organizācija, kas darbojas jaunatnes neformālās izglītības nozarē Latvijā jau vairāk nekā 12 gadus.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"