46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Kā dabūt 10% atlaidi GORĀ?

Фото: GORS
Novērtējot Latgales vēstniecības GORS apmeklētāju ieinteresētību un lojalitāti un atsaucoties pastāvīgo klientu vēlmēm, no šī gada 1. februāra GORS piedāvā apmeklētājiem iesaistīties pastāvīgo klientu lojalitātes "Kultūras vēstnieku programmā".
1. februārī Latgales vēstniecība GORS uzsāk pastāvīgo klientu lojalitātes programmu, kurā pasākumu apmeklētāji varēs saņemt jaunās "Kultūras vēstnieku programmas" dalībnieku kartes, kas ļaus apmeklēt SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” rīkotos pasākumus ar atlaidēm un saņemt dažādus īpašos gan koncertzāles, gan tās sadarbības partneru piedāvājumus, kā arī ļaus būt informētiem par paredzētajiem pasākumiem un citām norisēm. "Kultūras vēstnieku programmas" kartes varēs saņemt Latgales vēstniecības GORS Informācijas centrā no 1. februāra. Vēstnieku programma būs spēkā neierobežotu laiku.
 
Karti, aizpildot "Kultūras vēstnieku programmas" pieteikuma anketu, ikviens GORS apmeklētājs, kurš ir reģistrēts GORS biļešu tirdzniecības sistēmā latgalesgors.lv un ir Latgales vēstniecībā GORS notiekošo pasākumu apmeklētājs, varēs saņemt bez maksas.
 
“Tāpat kā Latgales vēstniecība GORS ir vieta, kas rada un vēsta Latgales stāstu, arī mūsu pastāvīgie apmeklētāji, kurus allaž prieks  satikt ne vienā vien pasākumā, jau ir kļuvuši par GORS vēstniekiem – koncertzāles, te notiekošo pasākumu un pašas Latgales stāsta tālāk vēstītājiem. Ar "Kultūras vēstnieku programmu" gribam iepriecināt savus apmeklētājus ar jaunām iespējām un veidot vēl ciešāku sadarbību,” stāsta Latgales vēstniecības GORS vadītāja Diāna Zirniņa.
 
"Kultūras vēstnieku programma" paredz, ka ar jaunajām kartēm programmas dalībnieki varēs saņemt pastāvīgu 10% atlaidi SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” rīkoto pasākumu biļešu iegādei gan Latgales vēstniecības GORS, gan citās biļešu tirdzniecības sistēmās. Tāpat ik mēnesi tiks sarūpēti citi īpašie piedāvājumi. Par programmu un tās piedāvājumiem vairāk var uzzināt Latgales vēstniecības GORS mājaslapā latgalesgors.lv sadaļā “Kultūras vēstnieku programma”.
 
Plašāka informācija par pieteikšanos un "Kultūras vēstnieku programmu" saņemama, rakstot gors.vestis@rezekne.lv vai zvanot 22020206.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"