46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Rēzeknieši piedalās starptautiskā video konkursā (video)

Фото: Video fragments
Rēzeknes novada biedrība „LOBS” piedalās Starptautiskā mēroga balsošanā, kur balsojot par biedrības uzņemto videoklipu, ir iespējams Rēzeknes novada jauniešiem sniegt lielākas attīstības perspektīvas, kā arī aktīvi iesaistīt ne tikainovada, bet arī pilsētas sabiedriskajā dzīvē.
Kā stāsta biedrības „LOBS” dibinātājs un vadītājs Jānis Jurcenko „Videoklipa uzņemšana ir pirmais darbs, ko mēs esam izdarījuši, jo biedrība ir nu pat kā dibināta. Kā redzams videoklipā, tad jaunieši paši piedalījās filmēšanā un viņus aizrāva gan filmēšanas proces, gan arī saturiskā ideja. Mēs esam tikai pašā attīstības sākumā, plānojam iesaistīt jauniešus, kuriem ir interese apgūt video uzņemšanas pamatus, kā arī lietderīgi izmantot savu laiku, attīstot jaunas iemaņas. Cilvēki bieži vien ikdienas darbos aizmirst gan paši par sevi, gan vērtībām,akcentējot to, ka tieši cilvēku sadarbība veido katra indivīda nākotni.”- stāsta Jānis Jurčenko. 

Konkursa Shining Stars Eiropas mērķis ir redzēt unikālu jaunu un radošu cilvēku skatījumu uz attīstības sadarbības darbiem, kas veidots sadarbojoties ar NVO.
 
Par video var nobalsot šeit, nospiežot vote un like. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"