46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Kārsavā vērienīgi noslēgusies Jauniešu gada balva 2015 (foto)

Фото: Facebook
Kārsavas novada Jauniešu centrs “Pūga”  jau ceturto gadu organizēja Kārsavas novada Jauniešu gada balvu 2015. Pasākuma mērķis ir izcelt, godināt un pateikties tiem Kārsavas novada pozitīvajiem piemēriem, kuri ar savu veikumu ir mainījuši savu un citu jauniešu ikdienu.
Piektdien, 22. Janvārī plkst.19.00 Kārsavas kultūras namā jau ceturto reizi tika pasniegtas Kārsavas novada Jauniešu gada balvas. Gadu laikā tas ir kļuvis par tradicionālu pasākumu un atskatu un paveikto, līdz ar to jauniešu vidū tas tiek gaidīts ar nepacietību. 

KārsavasJauniešu gada balva ir īpašs pasākums, jo tajā atskatāmies uz to, kas padarīts iepriekšējā gadā. Apbalvoti tiek jaunieši, kuri ar savu veikumu ir mainījuši Kārsavas novada iedzīvotāju dzīvi. Uz pasākumu bija ieradušies gan Rēzeknes novada Ozolmuižas jaunieši, kuri demonstrēja mūsdienīgu deju,  gan Rēzeknes novada jaunatnes lietu speciālists Jānis Šaudiņš, Ludzas novada bērnu un jauniešu centra un Ludzas novada pārstāvji. Skatītājus priecēja fantastiskais Breižuciema ielu vingrotāju šovs, grupas "Piparmētras" skanīgais priekšnesums, Kārsavas novada jauniešu saksofona kvartets, kā arī novada dziedošā zvaigzne Megija Petinena. 
 
Izvirzīt kandidātus tika dota iespēja katram, aizpildot anketu, jāatzīmē, ka šogad tika pieteikts rekordliels nominantu skaits, tika izvirzītas sešas nominācijas: „Gada Jaunietis” pēc žūrija vērtējuma tika atzīts Arvils Kroičs, „Gada Uzņēmējs”- Marika Barkāne, „Gada Skolēns”-  Daniela Silicka, „Gada Iniacitīva”- Gunta Nagle, „Gada Mākslinieks”Kristaps Rasims, „Gada sportists”- Ardis Rudzīts. 
 
Katras nominācijas uzvarētājs tika apbalvots ar atzinības rakstu, piemiņas velti – koka ozolzīli.  No zīles izaug ozols - spēks, ilgs mūžs, bagātība. No mūsu jauniešiem veidojas stiprs novads un bagāta valsts, ar kuru varam lepoties mēs visi.
 
 
 

Bildes var dabūt kādu laiku šeit - https://failiem.lv/u/qk6aqwq5un šeit - https://failiem.lv/u/wpjd9nq4#_Svinīgajā...

Posted by Pūga on Saturday, 23 January 2016
 
www.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"