46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

«Netīro deju» dalībniece atklāj patiesību par savu «vieglo uzvedību»

Фото: Publicitātes foto
Jau TV šova "Netīrās dejas" otrajā raidījumā skatītāji varēja vērot Evelīnas un Aināra skūpstīšanos un došanos naksnīgā peldē kailiem. Izdevumam "Kas Jauns" Evelīna atklāj, kā viss noticis patiesībā.
Filmējoties šovā, Evelīna domājusi, ka lielu daļu no viņas un Aināra izpriecām TV ekrānos nemaz neparādīs, tomēr tā notika. Skatītāji varēja sekot līdzi abu jauniešu izpriecām - atklātiem skūpstiem uz automašīnas pārsega, kā arī naksnīgajai peldei ezerā. 
 
Arī nakti Evelīna pavadīja kopā ar Aināru. Evelīna taisnojas, ka viņai esot bijis bail palikt ar citām šova dalībniecēm, jo viņas, ieraugot abu naksnīgās izpriecas ezerā, esot bijušas ļoti dusmīgas.
 
Šova dalībniece atklāj, ka ar Aināru iepazinusies jau labu laiku pirms filmēšanas sākuma. Abi kopā devušies pastaigās, kā arī daudzas reizes satikušies. Par to, ka Ainārs būs viņas pāris, Evelīna uzzināja tikai pēc tam. Par to viņa ļoti priecājās, jo abi jau bija satuvinājušies un tieši tāpēc viņa nekautrējās tik ātri atklāties.
 
"Šovs vienā brīdī kļuva reālāks, nekā biju gaidījusi, spriedze gāja ārpus rāmjiem," savas jūtas pret Aināru komentē Evelīna, piebilstot, ka nepilnas nedēļas laikā viņai jūtas pret puisi nespētu rasties.

Комментарии (0-2/2)
... 26.07.2016 18:37
P...za
Bullis 26.07.2016 23:08
A bēdīgākais ta kas - kas tas par puisi, kaut kāds plikadīda, pasākumu vadītājs, un jau pa kapotu izvazā. Kur meitenes pašvērtējums. Žēl, ka tik smukas meitenes uz šo dienu tādas kļuvušas :-((
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"