46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Sniega diena Sakstagala Jāņa Klīdzēja pamatskolā

Фото: rezeknesnovads.lv
Ja sesto gadu visā pasaulē un vairākās vietās Latvijā ar dažādiem interesantiem pasākumiem tika atzīmēta visā pasaulē popularitāti iegūstošā “Pasaules Sniega diena”, dodot bērniem iespēju iepazīt un arī izmēģināt visdažādākās aktivitātes sniegā. Šogad Pasaules Sniega diena visā pasaulē tika svinēta 15. janvārī, informē Sakstagala Jāņa Klīdzēja pamatskolas sporta skolotāja Lāsma Malta.
16. janvārī Sakstagala Jāņa Klīdzēja pamatskolas sākumskolas skolēni svinēja Pasaules Sniega dienu, kura izvērtās par interesantu pasākumu bērniem. Mūsu mērķis bija pievērst lielāku interesi aktīvām, sportiskām nodarbībām svaigā gaisā arī ziemā un radīt patīkamas, pozitīvas emocijas. Bērni piedalījās stafetēs ar ragaviņām, cepa sniega tortes, kuras pēc tam izdekorēja ar krāšņu glazūru. Pēc tam dalībnieki devās uz kalniņu, un ar ragaviņām un šļūkšanas paliktņiem vizinājās no tā. Tā kā sniegs bija īpaši dāsns, skolēni veidoja sniega eņģelīšus, dažkārt pārvērsdamies par tiem paši.
 
Bērni necīnījās par godalgotām vietām, bet gan izbaudīja ziemas priekus svaigā gaisā. Noslēgumā ikkatrs Sniega dienas dalībnieks saņēma apliecinājumu par savu dalību Pasaules sniega dienā, bet klašu audzinātājas – pildspalvas ar pasākuma simboliku.
 
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"