46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Deju studija DynamicHit nofilmē pirmo SPARKLE video klipu (video)

Фото: Facebook
Deju studija DynamicHit nofilmējusi savu pirmo videoklipu ar mazākās grupas dalībniekiem, lai aicinātu rēzekniešus uz koncertu, kas notiks 8.maijā plkst. 18:00 vēstniecībā GORS. 
 “Sākotnēji ideja promo reklāmai video koncertam radās pēkšņi, jo izdzirdēju dziesmu un šī dziesma man iepatikās, aizrāva ar savu ritmu. Kamēr notika pats dejas veidošanas process, jauno dejotāju acīs mirdzēja degsme un azarts, tāpēc arī gribējās nofilmēt videoklipu tieši šaj dziesmai, kā arī pagājušo gadu netika nofilmēts neviens klips, tomēr mazie dejotāji ir guvuši labus panākumus, tāpēc arī radās doma nofilmēt videoklipu - portālam 46.lv stāsta Diāna Garanča. 

Pašu bērnu un viņu mammu atsaucība filmēšanas laikā bija tik liela, ka es pat negaidīju, jo gaisa temperatūra bija salīdzinoši liela, tomēr tas neatturēja jaunos dejotājus izrādīt savu aktiermākslu dejā, kā arī izsaku lielu paldies bērnu mammām par līdzdalību visā filmēšanas procesā. Filmēšanas gaitā laika apstākļi mūs nelutināja, tāpēc biju nobažījusies par bērniem ne pajokam, taču paši bērni, kā arī mammas uzstāja, ka viss ir kārtībā un visi jūtas gandarīti. Paldies viņām par to!”- stāsta Diāna. 
 
Es iejutos režisores lomā, ja mēs runājam par iedvesmu, tad parasti mani iedvesmo dažādas nianses, satiktie cilvēki, mūzikas skaņas, notikumi sabiedrībā. Ir tik daudz informācijas, ko uztver mūsu zemapziņa un ko ir iespējams realizēt dejā. Reizēm gadās, ka apmeklējot, kādu koncertu vai izrādi iedvesmu sniedz pat ornamentāli skaists auduma raksts vai kleita, siluets un kustības iedvesmo radīt skaistumu dejā"-atzīmē deju studijas vadītāja. 

Atgādināsim, ka DYNAMIC HIT koncerts notiks 8.MAIJĀ 18:00 Latgales vēstniecībā GORS. Koncertā piedalīsies 90 dejotāji un būs iespēja redzēt 23 horegorāfijas, no salsas līdz mūsdienu deju stilam. Biļetes pieejamas Latgales vēstniecībā GORS. 


 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"