46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Noskaidroti projekta ‘’Mis un Misters Rēzekne 2015’’ finālisti (foto)

Фото: Facebook
Jau ceturto gadu pēc kārtas Biedrība ‘’Kultūras pasākumu attīstības aģentūra’’ sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūru ‘’Rēzeknes kultūras un tūrisma cents’’ organizē projektu ‘’Mis un Misters Rēzekne’’. 2015. gada 5. jūnijā ARPC ‘’Zeimuļs’’ žūrija izvēlējās finālistus projektam – piecas meitenes un piecus puišus ( Benatele Fiļippova, Ilze Jonikāne, Valērija Klimanova, Viktorija Diklaba, Zane Novika, Aleksandrs Ivanovs, Aleksandrs Otrašķevičs, Elvijs Kindzulis, Juris Katkovskis, Vadims Vereda), informē Kristina Viļuma, BSA sabiedrisko attiecību 2.kursa studente.
Šis projekts ne tikai ceļ mūsu pilsētas jauniešu pārliecību par saviem spēkiem un pilnveido kultūras līmeni pilsētā, bet arī ļauj realizēt jauniešu sapni - nest savas dzimtās pilsētas vārdu ‘’Rēzekne’’ pasaulē. 

Tas nav tikai skaistuma konkurss ar pāris izgājieniem skatītāju priekšā uz lielās skatuves, tas ir grūts divu mēnešu darbs, kad ir jāpārvar ne tikai psiholoģiskās barjeras, bet jāiemācās strādāt komandā, kā arī spēt parādīt sevi individuāli. Tā ir neatņemama pieredze un neviltotas atmiņas ikvienam dalībniekam.
Konkursa mērķis ir sniegt iespēju jauniem cilvēkiem no Rēzeknes pilsētas demonstrēt savus talantus un dotības uz lielās skatuves, sniedz iespēju strādāt ar Latvijā atzītiem un sabiedrībā pazīstamiem profesionāļiem - horeogrāfiem, fotogrāfiem, stilistiem, frizieriem, imidža dizaineriem un vokālajiem pedagogiem. Konkursa dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija, kā rezultātā uzvarētāju pāris tiks kronēts ar pārejošo dārgakmeņu kroni un titula lenti. Šogad projekta fināla šovs ir paredzēts 2015. gada 9. augustā.
Vēlamies pateikt paldies žūrijas locekļiem, ARPC ‘’Zeimuļs’’, veikalam ‘’Top’’ un kafejnīcai ‘’Marijas Kafija’’ par līdzdalību un atbalstu.
 
Informācija par dalībniekiem:
 
Benatele Fiļippova (18 gadi)

Mērķtiecīga un ambicioza meitene. Labi padodas radošs darbs. Patīk lasīt grāmatas un rakstīt dzejoļus. Paklausīga meita un mīloša māsa. Uz visām bēdām skatās ar smaidu un tic, ka jebkurā gadījumā viss būs labi. Devīze - Lai sasniegtu savus mērķus, vajag iemācīties aizvērt acis uz skaudīgiem cilvēkiem un censties būt perfektai sev.
 
Ilze Jonikāne (23 gadi)

Ilze ir Rēzeknes Valsts ģimnāzijas un Rēzeknes mākslas skolas absolvente, šobrīd studē Biznesa augstskolā Turība starptautiskās komunikācijas vadību, kā arī papildina zināšanas modes sfērā, darbojoties latviešu dizainera modes namā. Aktīva un veselīga dzīvesveida piekritēja, aizrauj mode un māksla visdažādākajās izpausmēs, patīk ceļot, smelties jaunus iespaidus un emocijas, brīvo laiku pavadīt ar ģimeni un draugiem. Devīze – Vienkāršība ir atslēga uz patiesu eleganci! /Coco Chanel/
 
Valērija Klimanova (18 gadi)

Valērija ir Rēzeknes Valsts ģimnāzijas skolniece. Pabeidza Rēzeknes mākslas un dizaina skolu. Nākotnē grib saistīt savu profesiju ar arhitektūru. Ved aktīvu dzīvesveidu, gandrīz katru gadu brauc uz slēpošanas kurortiem slēpot. Domā, ka cilvēkiem vajag būt skaistiem, ne tikai ārēji, bet arī garīgi, tāpēc mēģinā pašattīstīties un uzskata ka domas ir materiālas. Devīze - A positive mind will give you a positive life.
 
Viktorija Diklaba  (18 gadi)

Viktorija mācās Rēzeknes Valsts ģimnāzija. Draudzīgs, dzīvespriecīgs cilvēks. Ja ir mērķis, tad cenšas to sasniegt. Labi komunicē ar bērniem. Pavada visu savu laiku kustībā, jo kustībā veido mūsu dzīvi uz labāko pusi. Daudz gadus nodarbojās ar mūziku, jo uzskata, ka mūzika attīsta cilvēka pasaules uztveri. Veselīgs un sportisks dzīvesveids. Devīze - Do what you love, Love what you do.
 
Zane Novika  (17 gadi)

Zane mācās Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijā. Ir sabiedriska un dzīvespriecīga. Labprāt iesaistās dažādās aktivitātēs. Atbalsta veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, jau no bērnības aizraujas ar sportu. Parasti izvēlas rīkoties, nevis ilgi apdomāt un plānot. Pēc iespējas vairāk cenšas sasniegt izvirzītos mērķus un pilnveidot sevi katru dienu. Piedalās ar mērķi- gūt pozitīvas un neaizmirstamas emocijas, kā arī lielisku pieredzi. Devīze - Īsti mēs redzam tikai ar sirdi. Būtiskais nav acīm saredzams. /Antuāns de Set-Ekziperī/
 
Aleksandrs Ivanovs  (20 gadi)

Aleksandrs ir Rēzeknes tehnikuma students. Ar lielāko prieku izmēģina visas iespējas, ko sniedz dzīve. Viena no svarīgākajām lietām dzīvē ir pašattīstība, tāpēc aizraujas ar sportu un atbalsta veselīgu dzīves veidu. Cilvēks ar bagātu garīgo pasauli, patīk māksla. Vienmēr pozitīvi noskaņots un pēc iespējas vairāk cenšas savās emocijās dalīties ar citiem. Atvērts visam jaunajam un labprāt piedzīvo kaut ko vēl nebijušu. Devīze - Nebaidies atšķirties un citi gribēs līdzināties tev.

Aleksandrs Otrašķevičs  (20 gadi)

Labs, dzīvespriecīgs jaunietis, atjautīgs, izpalīdzīgs un mērķtiecīgs. Uzskata, ka no dzīves jāņem maksimāli iespējamo... Devīze - Nekad neapstājies uz saviem sasniegumiem un mērķē tālāk!
 
Elvijs Kindzulis  (22 gadi)

Elvijs ir aktīvs, sabiedrisks un cenšas būt izpalīdzīgs. Uzskata, ka nav tādu lietu, kuras ir neizdarāmas. Patīk atpūsties ar draugiem un jautri pavadīt brīvo laiku. Ik pa laikam mēģina sevi pilnveidot citādākā jomā, jo kad tad, ja ne tagad?! Devīze - Dzīve ir pārāk īsa, vai pārāk gara, lai es varētu atļauties to dzīvot slikti! /P.Koeliju/
 
Juris Katkovskis  (19 gadi)

Aktīvs jaunietis, nodarbojas ar sportu un interesējas par automašīnām, kā arī par lietām, kas notiek Rēzeknē un Latvijā. Patīk atpūta pie dabas ar ģimeni vai draugiem.  Nākotni plāno saistīt ar uzņēmējdarbību. Ikdienā dzīvi uztver pozitīvi, pat ja bieži redzams ar nopietnu sejas izteiksmi. Vienmēr draudzīgs un gatavs palīdzēt. Jaunietis konkursā vēlas iegūt jaunu pieredzi un izmēģināt sevi jaunā lauciņā. Devīze - Kāpēc ‘’nē’’, ja var ‘’jā’’.  Izmēģiniet katru dzīves piespēlēto iespēju, un nebaidieties no neveiksmes.
 
Vadims Vereda  (22 gadi)

Pabeidzot Rēzeknes 2. vidusskolu ar sekmīgiem rezultātiem, devās studēt uz Norvēģijas Karalistes galvaspilsētu Oslo, kur iegūva sporta skolotāja kvalifikāciju un vērtīgas zināšanas. Sports vienmēr bija viņa dzīves neatņemamā sastāvdaļa, kas palīdzēja pilnveidot un izpaust sevi. Šobrīd hobijs ir automašīnas. Brīvi pārvalda vairākas valodas un uzskata to par savu stipro pusi. Jo vairāk valodas cilvēks pārzina, jo lielākas iespējas. Atklāts, dzīvespriecīgs un aktīvs cilvēks, kurš mīl dzīvi, jo katrs dzīves mirklis ir kārtējā iespēja, ko var paveikt, kamēr elpo. Devīze - Visas uzvaras sākas ar uzvaru pašam pār sevi. 
 

 

 
 

Jau ceturto gadu pēc kārtas Biedrība ‘’Kultūras pasākumu attīstības aģentūra’’ sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas pašvaldī...

Posted by Mis un Misters Rēzekne on Sunday, 7 June 2015
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"