46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

3 garšīgi stāsti Latgales iepazīšanai pierobežā

Фото: I.Krivmane
18. aprīlī Kārsavas novads piedāvā pilnu dienas izklaides programmu ģimenēm un romantiķiem. Saplaukt lauku labumu garšās Jura dienas tirgū, ļauties pavasara vēja rotaļām matos un baudīt dziesminieka Goran Gora koncertuzvedumu “Ar skatu uz Debesīm”, informē Inese Krivmane, Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste.  
Dienu iesāciet plkst. 11:00 Malnavas maiznīcā “Dzīles” ar nesteidzīgām brīvdienu brokastīm ārpus mājas un bagātīgo Jura dienas tirgu, kurā būs iespējams degustēt Latgales mājražotāju produkciju, ekoloģiskus cūkgaļas žāvējumus, pašbrūvētu alu, svaigi spiestas sulas, sierus, Latgales ārēs augušas tējas, medu un aromātisko “Dzīļu” maizi. Paralēli tirgus rosībai retro moto klubs “Rūsa vējā” piedāvās izbraucienus caur senatnīgo Malnavas muižas parku. 

Pēcpusdienā plkst. 16:00 Kārsavas kultūras namā muzicēs dziesminieks Goran Gora ar koncertuzvedumu “Ar skatu uz Debesīm” – par cilvēka ceļu pie Dieva, mīlestību, par mums. Klausītājiem būs iespēja dzirdēt arī latviešu dzejnieka Imanta Ziedoņa dzeju par Dievu un mīlestību Janas Babres-Laimes izpildījumā. Koncertā savāktie līdzekļi tiks ziedoti Kārsavas Augšāmcelšanās luterāņu baznīcas atjaunošanai. 
 
“Uzvelciet baltu kreklu, kamēr jūs esat jauni. Un rociet zemi. Rociet zemi, kā neviens pirms jums to nav racis. Pasaule ir siltuma izslāpusi. Bet mīlestību līdz vecumam saglabā retais. Jums ir siltas rokas, bet kādam nosalušas. Kurš kuram pieies pirmais?” /Imants Ziedonis/
 
Vakarā plkts. 22:00 visi tiek aicināti izdejoties uz pavasara balli Salnavas kultūras namā, kur muzicēs kapela “Dagdas muzikanti”. 
 
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"