46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

“Ghetto games” izsludina vokālo konkursu “Ghetto faktors”

Фото: ghettofaktors.lv
18. februārī plkst. 11.00 Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā notiks atlase vokālajam konkursam “Ghetto Faktors” ar devīzi “Seko savam sapnim!”. Pieteikties konkursam var līdz 14. februārim.
Konkursa uzvarētājam būs iespēja ierakstīt savu dziesmu profesionālā skaņu studijā, sadarbojoties ar “Ghetto TV”, uzfilmēt šai dziesmai videoklipu, kā arī uzstāties “Ghetto Games” lielākajos sezonas pasākumos visā Latvijā 200 000 cilvēku lielai auditorijai. Savu dalību žūrijā un regulārās meistarklasēs apstiprinājuši Latvijā plaši zināmi un atzīti mūziķi un mūzikas industrijas vidē strādājoši speciālisti.
 
“Ghetto Faktors” konkursa mērķi ir dot iedrošinājumu talanta atrašanai un attīstībai, sniegt iespēju konkursantam saskatīt perspektīvu mūziķa karjerai un iepazīstināt konkursantus ar mūzikas industrijas darboņiem un profesionāļiem. Tādējādi konkurss veicinās lielāku izpratni par attiecīgo jomu, sniedzot visiem dalībniekiem vienādas iespējas, kā arī attīstot kvalitatīvas un konkurētspējīgas mūzikas industrijas vidi Latvijā.
 
“Ghetto Faktors” projektā piedalīties var un drīkst jebkurš, neatkarīgi no dzimuma, tautības, rases, reliģiskās piederības, politiskajiem uzskatiem, sociālā stāvokļa sabiedrībā, muzikālās pieredzes un vecuma, bet konkursantiem, kas jaunāki par 16 gadiem līdzi uz visām atlasēm jābūt pilngadīgam aizbildnim. “Ghetto Faktors” ir ne tikai par mūziku, bet arī par vienlīdzību un iespēju došanu ikvienam.
 
“Ghetto Faktors” fināls notiks 21. aprīlī Rīgā. Konkursa nolikums un pieteikšanās anketa ir pieejama www.ghettofaktors.lv.
 
Vokālo konkursu “Ghetto Faktors” rīko “Ghetto Games” sadarbībā ar mūzikas klubu “FIRST Dacha”. “Ghetto Games” ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. “Ghetto Games” pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs.


 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"