46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Izsludinā pieteikšanos Mazo kultūras un tūrisma projektu konkursam 2018

Фото: rezekne.lv
Līdz 2018. gada 1. februārim aicinām iesniegt projektus Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursam, ko organizē pašvaldības aģentūra “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” un finansē Rēzeknes pilsētas dome.
Kā ierasts, gada nogalē izsludinām pieteikšanos Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursam. Projektus var iesniegt līdz 2018. gada 1. februārim, to realizēšana jāieplāno laika posmā no 2018. gada 1. marta līdz 10. decembrim. 2018. gada projektu konkursa prioritāte – Rēzekne Latvijas simtgadei. 
 
Projektu konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt kultūras un tūrisma daudzveidīgu un kvalitatīvu piedāvājumu Rēzeknes pilsētā un veicināt sabiedrības līdzdalību Rēzeknes pilsētas kultūras un tūrisma attīstībā. Projektu konkursā var piedalīties gan juridiskas personas, gan pilngadīgas un rīcībspējīgas fiziskas personas. Izvērtējot iesniegtos projektus, komisija piešķir papildus punktus tiem projektiem, kuri atbilst gada prioritātei.
 
Atbilstoši nolikumam, finansējums tiks piešķirts līdz 50 % no iesniegtā projekta summas, līdz ar to piešķirtā līdzfinansējuma apjoms nedrīkst būt mazāks par EUR 220,00 un nedrīkst būt lielāks par EUR 2850,00, jo kopējais budžets projektu konkursa atbalstam – EUR 10 000. Sīkāk ar finansējuma piešķiršanas kārtību, atbalstāmajām izmaksām un izvērtēšanas kritērijiem var iepazīties nolikumā.
 
Projektu pieteikumi jāiesniedz personīgi vai jānosūta pa pastu: Pašvaldības aģentūrai “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”, Pils ielā 4, Rēzeknē, LV-4601 (349. kab.). 
 
Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas pieejamas pašvaldības aģentūrā “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” darba laikā, pilsētas mājas lapā www.rezekne.lv, kā arī aģentūras sociālo tīklu profilos facebook.com/RezeknesKulturasUnTurismaCentrs 
draugiem.lv/kulturasunturismacentrs/ 
twitter.com/RezekneKulTur 
 
Pielikumā konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas vai arī šeit: https://failiem.lv/u/v9ddjqqp
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"