46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Prezidents Vējonis apmeklē grupas DAGAMBA koncertu Rēzeknē

Фото: foto.delfi.lv
17. oktobrī Latgales vestniecības „Gors” koncertzālē notika grupas DAGAMBA koncerts, kurā viens no neskaitāmajiem koncerta ameklētājiem bija Latvijas valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu. 
Jau pirms koncerta sākuma bija intriga, jo netieši tika paziņots, ka grupas DAGAMBA koncerta apmeklētāju vidū ir kāda augsti stāvoša amatpersona. Piecas minūtes pirms koncerta sākuma izskanējusī intriga tika atklāta- zālē parādījās prezidents. 
 
Par augstā viesa klātbūtni mūziķi paziņoja ceturtās dziesmas laikā un palūdza klātesošos skatītājus sveicināt prezidentu ar aplausiem. Skatītāju ovācijas bija neizmērojamas. Savukārt grupa veltīja īpašu dziesmu, kā pajokoja Valters Pūce (grupas čellists): „Pirms tam izskanēja tikai nostaļģiskas, drūmas noskaņas dziesmas, bet tagad ir pienācis laiks daudz pozitīvākām!”.

Pats Latvijas valsts prezidents Vējonis savā twitter kontā raksta "Superīgs koncerts Rēzeknes Gorā! Valtera, Daiņa, Antona un Hamidrezu vitalitāte un dinamika aizrauj zāli! Lepojos!"
 
Jāatzīmē, ka katru no mākslinieku izpildītjām dziesmām, skatītāji aizvadīja ar skaļām ovācijām.  DAGAMBA koncerts pulcēja pilnu zāli, auditorija bija sajūsmā par grupas DAGAMBA sniegto muzikālo izpildījumu un lutināja ar skaļiem aplausiem un ovācijām . 
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Linda 18.10.2015 07:50
skaisti!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"