46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Grupa DAKOTA aizvadīja savu piekto jubilejas koncertu (foto)

Фото: Modris Helds
Grupa DAKOTA aizvadīja savu piekto jubilejas koncertu Liepājā, Olimpiskā centra Rožu zālē.
Liepājas publika bija ļoti atsaucīga un silta.Dziedāja līdzi un ar siltām ovācijām pateicās grupai par lielisko koncertu. Kā jau katrā koncertā Edvīnam Zariņam un grupai ir kāds pārsteiguma viesis. Šoreiz tika izlozēti leģendārais dziedātājs Viktors Lapčenoks un dziedātājs Andris Ērglis. 

Bet ar to pārsteigumi nebeidzās. Ieradās vēl kāds pārsteiguma viesis, kurš uznākot uz skatuves grupai un Edvīnam jubilejā uzdāvināja lielu kūku un vēlējas uzspēlēt kopā ar viņiem. Lieliskais pārsteiguma viesis bija bundzinieks Ivars Godmanis.
 
Pirms koncerta Edvīns ļoti vēlējās aiziet uz Latvijas mūziķu Slavas aleju, kur atrodas arī viņa roku atlējums. Edvīns šajā slavas alejā tika uzņemts 2013. gadā un vakar pirmo reizi ieraudzīja arī savu roku nospiedumus šajā alejā.

Atgādināsim, ka svinot grupas „DAKOTA” pilngadību un grupas solista Edvīna Zariņa 60. jubileju, grupa „DAKOTA” dodas pie saviem klausītājiem ar vērienīgu vislatvijas koncerttūri, kas savu garndiozo noslēgumu ar televīzijas filmēšanu piedzīvos 18 . aprīlī plkst. 18:00 - Latgales vēstniecībā GORS.
 
lat.46.lv  
Foto



Комментарии (0-1/1)
Zuze 15.04.2015 14:24
Ar nepacietību gaidu.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"