46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Kinofestivāla „Open place” laikā notiks tradicionālais simfoniskā orķestra koncerts

Фото: rezekne.lv
II Starptautiskā īsfilmu kinofestivāla „Open Place” ietvaros 19. augustā Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē notiks nu jau arī par tradīciju kļuvušais simfoniskā orķestra koncerts.
Šī gada kinofestivāla programmā īpašu koncertu par kino tēmu sniegs Sanktpēterburgas, Pleskavas, Ņižņijnovgorodas un Arhangeļskas apvienotais Krievijas Ziemeļrietumu reģiona simfoniskais orķestris ar māksliniecisko vadītāju un diriģentu Genādiju Černovu, kurš ir arī Pleskavas apgabala Filharmonijas simfoniskā orķestra mākslinieciskais vadītājs.
 
Orķestrī apvienojušies labākie mūziķi no Krievijas Ziemeļrietumu reģiona orķestriem: Sanktpēterburgas Valsts filharmonijas, Sanktpēterburgas Valsts konservatorijas, Sanktpēterburgas vadošo teātru, Pleskavas apgabala Filharmonijas orķestra, Veļikijnovgorodas simfoniskā orķestra un Arhangeļskas valsts kamerorķestra.
 
Apvienotais orķestris uzstāsies ar koncertprogrammu „Simfoniskais kinematogrāfs”, kurā izskanēs mūzika no kinofilmām sākot ar 20. gs. 30-tajiem gadiem līdz pat mūsdienām. Koncertā skanēs pazīstamas melodijas no tādām kinofilmām kā „Kapteiņa Granta bērni”, „Romeo un Džuljeta”, „Nikolo Paganīni”, „Karību jūras pirāti”, „Krusttēvs”, „Zvaigžņu kari”, „Šindlera saraksts” u.c.
 
Ieejas maksa: 5, 7, 10 eiro. Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs, www.bilesuparadize.lv un Latgales vēstniecībā GORS (Pils ielā 4, Rēzeknē).
 
Источник: rezekne.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"