46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Konkursa „Dziesmu kari” atlase Rēzeknē

Šogad, no 17. maija līdz 5. oktobrim, divdesmit Latvijas pilsētās, norisinās vokālais konkurss Dziesmu kari 2014. Arī Rēzekne ir konkursa atlašu vietu sarakstā un starts šim notikumam tiks dots Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros, 2. augustā, plkst. 14:00, pie Latgales vēstniecības GORS. Konkursā var piedalīties neprofesionāli dziedātāji, kas ir sasnieguši 18 gadu vecumu. Konkursa dalībnieki sagatavo katrai konkursa kārtai vienu dziesmu, izmantojot pieejamo karaoke repertuāru dažādās valodās vai arī dziedot uz pašu iesniegtās fonogrammas. Visus noteikumus meklējiet saitē - www.dziesmukari.lv.
No katras atlases vietas, ceļazīmi uz konkursu finālu, kas notiks 4. un 5. oktobrī uz Tallink kuģa M/S Isabelle jūras ceļojuma Rīga-Stokhoma-Rīga laikā, saņems divi labākie dziedātāji. Katram konkursa dalībniekam konkursa atbalstītājs Tallink dāvina divas vietas četrvietīgajā kajītē.
 
Konkursa balvas:
Uzvarētājs iegūs iespēju ierakstīt savu dziesmu profesionālajā ierakstu studijā un dziesmas video klipu, otrās un trešās vietas ieguvējiem būs iespēja ierakstīt dziesmu profesionālajā ierakstu studijā.
 
Konkursa žūrijā piedalās Latvijā pazīstami cilvēki:
Igo, Guntis Veits, Andris Kivičs, Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Anatolijs Hvojnickis, Tatjana Lukašenkova, Natālija Oļesik un Nikolajs Puzikovs.
 
Parādīsim visai Latvijai, ka Latgalē dzīvo talantīgi un atraktīvi cilvēki!
 
Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"