46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Noskaidroti konkursa „Mis un Misters Rēzekne 2014” uzvarētāji

Фото: fb.com/CreateIWe
10. augustā Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē norisinājās skaistumkonkursa „Mis un Misters Rēzekne 2014” fināls, kurā par skaistāko jauniešu tituliem cīnījās 10 dalībnieki. Pēc vairāku gadu pārtraukuma konkurss „Mis un Misters Rēzekne” ir veiksmīgi atgriezies, un jau trešo gadu tiek nominēts skaistākais un elegantākais pāris.
Šogad finālistu sastāvā bija Alīna Matvejeva, Elīna Fjodorova, Zane Katkovska, Rita Kuzmina, Viktorija Jegorova, Ernests Višķers, Rolands Rumaks, Iļja Baranovskis, Toms Sandors un Raitis Lācis.
 
Konkursa organizatore Kristina Viļuma ar lielu lepnumu atzīst, ka rēzeknieši labi sevi parāda arī pasaules līmenī. Svarīgi atzīmēt, ka titula „Mis Rēzekne 2013” ieguvēja Kristīne Rancāne šogad izcīnīja uzvaru pasaules līmeņa konkursā „Miss European Tourism 2014”.
 
Pasākuma vadīšana bija uzticēta Mārim Grigalim. Konkursa laikā kā viesmākslinieki uzstājās „Eirovīzijas” superfinālists Ivo Grīsniņš-Grīslis, grupas „Prāta Vētra” koncerttūres dalībniece Evija Smagare, ielu vingrotāji Gustavs Gedrovics un Dāvids Lazarevs, futbola freestyle – Romāns Brezovskis, titula „Miss Top of the World Latvia 2013” ieguvēja Lingita Lina Bopulu, kā arī savus priekšnesumus rādīja konkursa „Rēzeknes Princese un Princis 2014” uzvarētāji – Anastasija Šerkina un Matvejs Zimovs.
Žūrijas sastāvs bija ļoti daudzveidīgs, lēmuma pieņemšana tika nodota 11 cilvēkiem, un jāuzsver, ka katrs no viņiem ir kompetents savā jomā. Bez pašvaldības iestāžu vadītājiem un ģenerālsponsoriem žūrijas sastāvā bija arī sabiedrībā pazīstamā „Mrs. Globe 2012”, skaistumkonkursu  organizatore Liene Skulme, diplomēts stila dizainers, deju kluba īpašnieks, horeogrāfs un pasākumu producents Eldars Salvis Ozoliņš,  nacionālās pasākumu aģentūras „Uzmanības laikmets.lv” dibinātājs un īpašnieks Niks Volmārs, kā arī uzņēmējs, modes fotogrāfs – Uldis Vilks.
 
Konkursa šova laikā finālisti priecēja skatītājus ar pieciem izgājieniem – iepazīstināšana ar sevi; iestudēta deja; talanti; sieviešu defilē, kura laikā tika demonstrēti apģērbu dizaineres Jūlijas Fedorenkovas tērpi; avangarda izgājiens, kurā pie tērpu un tēlu idejas strādāja „Rēzeknes dizainers 2013” – Aleksandrs Rezvovs; kā arī skaistais fināla izgājiens kleitās no salonveikala „Coo Culte”.
 
Pēc konkursantu priekšnesumiem un gana ilgas apspriešanās žūrijas priekšsēdētājs – Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs – kopā ar pasaules skaistuma konkursu organizatori Lieni Skulmi paziņoja uzvarētājus. Par „Mis Rēzekne 2014” tika kronēta Alīna Matvejeva, bet izskatīgākā puiša titulu, kļūstot par „Misters Rēzekne 2014”, saņēma Raitis Lācis, titulu „Vice Misters Rēzekne 2014” ieguva Rolands Rumaks, bet par „Vice Mis Rēzekne 2014” kļuva Elīna Fjodorova.
Tika noteikti arī citu titulu ieguvēji – „Mis un Misters Skatītāju simpātija 2014” – Alīna Matvejeva un Rolands Rumaks (katrs dalībnieks ieguva naudas balvu 100 eiro apmērā); „Interneta Simpātija 2014” – Rolands Rumaks (dalībnieks ieguva naudas balvu 200 eiro apmērā); „Mis un Misters Talants 2014” – Viktorija Jegorova un Toms Sandors; „Mis un Misters Fitness 2014” – Alīna Matvejeva un Ernests Višķers; „Mis un Misters Photogenic 2014” – Viktorija Jegorova un Rolands Rumaks.

Liels paldies konkursa sponsoriem un atbalstītājiem: Rēzeknes pilsētas domei, pašvaldības aģentūrai „Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”, ARPC „Zeimuļs”, SIA „Latgalija”, SIA „Salenieku dolomīts”, SIA „RALL”, coffee shop „POST CAFE”, skaistumkopšanas salonam „CRISTA”, nakts klubam „XS”, SIA „Riviera L”, SIA „Lekon”, sakaru operatoram „Microlines”, SIA „Poligrāfserviss”, SIA „Brokeru aģentūra ROOT”, SIA „Henkel Latvia”, MARY KEY Cosmetics, BSA Rēzeknes filiālei, IN DEKO shop, Figura Line, K-Media Latvia, Anna Kuzmina Photography, SIA „Rēzeknes gaļas kombināts”, foto studijai „Thephoto.lv”, SIA „Ruvar”, SIA „Rēzeknes celtniecības ražotne Nr.5”, Amara joga, autoskolai „Formula”, Almasalsa, kafejnīcai „Pīlādzītis”. Informatīvais atbalsts – avīze „Panorama Rezekne”, „Vietējā Latgales Avīze”.

Foto: "Create I We"/Facebook
  


 
Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"