46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Edvīns Zariņš grupa DAKOTA Rēzeknē

Фото: Ronalds Šulcs
18. aprīlī Latgales vēstniecībā GORS rēzekniešus un pilsētas viesus priecēs  grupa „DAKOTA” ar savu jubilejas koncertu „MANA SPĒLE”, kurā ne tikai dzirdēsim grupas zelta repertuāru, bet arī dziesmas no mūzikla „Nāc pie puikām” un skaņdarbus no jaunā grupas jubilejas albuma. 
Koncertā grupas līderi Edvīnu Zariņu 60 gadu jubilejā būs ieradušies sveikt dažādi viesi, ko jubilārs intersantā veidā kopā ar skatītājiem izlozēs uz  skatuves, iepriekš par tiem pats nemaz nezinādams,  iespējams pie bungām redzēsim pat Edvīna Zariņa laika biedru – politiķi Ivaru Godmani un grupu VIA „Varavīksne” ar savulaik tik ļoti populāru dziesmu „Mums ar brāli kolosāli”, kā arī netrūks citu pārsteigumu. Koncerts solās būt tiešām grandiozs.

Gatavojoties uzņemt Rēzeknē leģendāro grupu „DAKOTA”, 46.lv jautāja tās solistam  Edvīnam Zariņam -kādas ir sajūtas gatavojoties noslēgt jubilejas koncertturneju tieši pie mums Latgales vēstniecībā GORS?
 
Edvīns  Zariņš  “Mums ir liels prieks un reizē arī liela atbildība, ka savu jubilejas tūri noslēgsim tieši Latgales sirdī – Rēzeknē. Zinot, ka lieliskās koncertzāles GORS apmeklētāji ir brīnišķi augstas kultūras baudītāji, mēs ļoti gatavojamies šim tūres noslēgumam un slīpējam katru skaņdarbu, ko atskaņosim saviem mīļajiem klausītājiem. No sirds vēlam visiem rēzekniešiem veselību, saticību, bagātību un ielūdzam uz mūsu koncertu  18. aprīlī GORĀ,  līdzi ņemot labu garastāvokli, smaidu , lai kopā varētu uzdziedāt sirdij tik tuvās mūsu dziesmas.”
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
Velta 06.03.2015 15:51
Paldies! Noteikti jāiet!
FL 16.05.2015 18:41
Tas bija lielisks koncerts un viss GORS!!!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"