46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Svētku brīvdienās nestrādā lielākā daļa Latvijas Pasta nodaļu

Фото: Latvijas Pasts
Gada nogales brīvdienās nedarbosies lielākā daļa Latvijas Pasta nodaļu un pirmssvētku sūtījumu piegādes pēdējie datumi būs 23.decembris un 30.decembris, informēja Latvijas Pasta ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja Gundega Vārpa.
No 24.decembra līdz 26.decembrim, kā arī 31.decembrī, kas ir oficiāli noteiktas valsts brīvdienas, nestrādās lielākā daļa pasta nodaļu, tomēr šajās dienās atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas lielāko pilsētu tirdzniecības centros. Šajos brīvdienu datumos "Western Union" naudas pārvedumu pakalpojumi tiks nodrošināti lielākajā daļā strādājošo pasta nodaļu, norādīja Vārpa.

2015.gada 1.janvārī slēgtas būs visas Latvijas Pasta nodaļas, bet 2.janvārī pasta nodaļas strādās saskaņā ar sestdienas darba laika grafiku. 10.janvārī, kas ir no piektdienas, 2.janvāra, uz nākamo sestdienu pārceltā darbdiena, visas pasta nodaļas strādās atbilstoši piektdienas darba laika grafikam.
 
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. 
mixnews.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"