46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Vakarā Latgales ziemeļos ir gaidāma stipra snigšana

Фото: piezimes.lv
Otrdienas vakarā un tuvākās nakts sākumā Latvijas ziemeļaustrumos - daļā Vidzemes, kā arī Latgales ziemeļos - gaidāma stipra snigšana.
 
 
Īslaicīgi nokrišņi - lietus, sniegs un krusa - būs arī vietām citviet valstī, iespējams pat pērkona negaiss.
 
Trešdien, 24.decembrī, debesis lielākoties klās mākoņi, vietām gaidāms neliels īslaicīgs lietus vai sniegs, bet svētku vakarā jau daudzviet valstī būs nokrišņi.
 
Pūtīs lēns līdz mērens rietumu un dienvidu vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz -1..+4 grādiem, Alūksnes apkaimē - līdz -4 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienā būs +1..+6 grādi.
 
Rīgā naktī uz trešdienu, kā arī trešdienas pievakarē iespējami īslaicīgi nokrišņi, dienā tie nav gaidāmi. Pūtīs neliels dienvidu, dienvidrietumu vējš. Nakts gaitā gaisa temperatūra pazemināsies līdz +1 grādam, dienā gaiss iesils līdz +3..+4 grādiem.
 
Jau ziņots, ka Ziemassvētku vakarā un naktī uz 25.decembri Latvijā vēl gaidāms gan lietus, gan sniegs, bet jau Pirmajos Ziemassvētkos gaisa temperatūra noslīdēs zem nulles un vairs nelīs, pūtīs auksts ziemeļu vējš.
 
Sadaļā Laika ziņas - ik dienas raksti par gaidāmo laiku, ērts apdzīvoto vietu meklēšanas rīks, un precīza informācija par gaisa temperatūru, vēja ātrumu un virzienu, iespējamajiem nokrišņiem un gaisa spiedienu.
 
www.delfi.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"