46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Braukšana pārsvarā apmierinoša, slidenos posmus nokaisījušas 69 tehnikas vienības

Фото: Publicitātes foto
Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem sestdienas rītā ir pārsvarā apmierinoši, vairs tikai atsevišķos posmos saglabājas apledojums, liecina uzņēmuma "Latvijas Valsts ceļi" operatīvā informācija.
Ceļu uzturēšanas darbos agrā rītā bija iesaistītas 69 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veica ceļu kaisīšanu.
 
Autoceļi bija apledojuši galvenokārt valsts vidienē, it īpaši Rīgas apkaimē. Pēc septiņiem rītā apledojums saglabājas atsevišķos ceļu posmos dažādos valsts reģionos.
 
Braukšana pa vietējiem ceļiem ledus un sniega dēļ apgrūtināta valsts lielākajā daļā. Uz mazajiem ceļiem veic tikai bīstamo posmu - krustojumu, pagriezienu un kāpumu - pretslīdes apstrādi.
 
Sinoptiķi prognozē, ka sestdien galvenokārt Kurzemē un Vidzemes ziemeļrietumos snigs, dažviet snigs stipri un putinās, tādēļ braukšanas apstākļi vietām pasliktināsies. Sestdienas vakarā un naktī uz svētdienu snigs jau daudzviet Latvijā.
 
"Latvijas Valsts ceļi" aicina autovadītājus būt piesardzīgiem, izvēlēties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ievērot lielāku distanci starp braucošiem transportlīdzekļiem. 
  
lsm.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"