46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Matīss tiksies ar Latgales plānošanas reģiona pašvaldību vadītājiem

Фото: kasjauns.lv
Piektdien, 9.janvārī, satiksmes ministrs Anrijs Matīss darba vizītē uzturēsies Daugavpilī, kur notiks tikšanās ar Latgales plānošanas reģiona pašvaldību vadītājiem, kuras laikā pārrunās transporta un sakaru nozarē paveikto 2014.gadā un iecerētos darbus 2015.gadā Latgalē.
Kā informē Satiksmes ministrija, tāpat vizītes laikā satiksmes ministrs Matīss tiksies ar Daugavpils domes priekšsēdētāju Jāni Lāčplēsi un domes vadību, un pārrunās pilsētai nozīmīgo transporta infrastruktūras objektu nepieciešamību. 
 
Vienlaikus ir sagatavoti un tiks parakstīti Satiksmes ministrijas un Daugavpils pilsētas trīs vienošanās projekti, par sadarbību transporta infrastruktūras objektu attīstības veicināšanā.
 
Vizītes apmeklējuma laikā satiksmes ministrs Matīss un "Latvijas dzelzceļš" prezidenta Uģis Magonis tiksies ar Latvijas Dzelzceļnieku un satiksmes nozares arodbiedrības Daugavpils nodaļas biedriem, lai informētu par dzelzceļa nozares aktualitātēm un diskutētu par būtiskajiem jautājumiem nozarē strādājošajiem.
 
Vizītes noslēgumā satiksmes ministrs Matīss un "Latvijas dzelzceļš" prezidents Magonis sniegs interviju "Dautkom TV".
 
Ministru vizītes laikā pavadīs Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš, VAS "Latvijas dzelzceļš" prezidents Uģis Magonis, VAS "Latvijas Autoceļu uzturētājs" valdes priekšsēdētājs Vladimirs Kononovs, AS "Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētājs Andris Lubāns un VAS "Latvijas Valsts ceļi" valdes loceklis Edgars Strods. 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"