46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Kārotā selfija uzņemšana Rēzeknē beidzas ar smagu mugurkaula traumu (video)

Фото: Video fragments
Kad mēs uzņemam fotogrāfijas, mēs vēlamies uzņemt momentu, ar kuru vēlāk mēs varētu palepoties sevī, tomēr, kādam rēzeknietim pārgalvība ir beigusies traģiski. Vēloties uzņemt fotoattēlu, jaunietis nokrīt no trīs metru augstuma un tiek nogādāts uz slimnīcu. 
„ Otrdien, 5. jūlijā, vēlu vakarā Rēzeknē uz kāda lielveikala jumta jaunietis nolēma uzņemt pašbildi jeb selfiju uz lielveikala reklāmas fona 12 metru augstumā, krītot no trīs metru augstuma,  nevis uz zemes, bet gan uz zemāka līmeņa jumta, gūstot nopietnas traumas. 
 
Notikuma liecinieks bija garāmgājējs, kāds gados jauns pusaudzis, redzot notikušo izsaucis ātro palīdzību. 
 
Izņemot pašu cietušo neviena cita nebija, tāpēc nav pamata uzsākt izmeklēšanu, uzskatot, ka ir notikusi vardarbība. Pārgalvīgas rīcības rezultātā ir noticis nelaimes gadījums.”– situāciju skaidro Valsts policijas pārstāve  Anastasija Laizāne. 
 


 
lat.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
Kristīne 07.07.2016 13:33
Par notikumu sašutums. Bet vēlos uzrunāt raksta autoru - ja Jūs sniedzat informāciju plašākai sabiedrībai, nevis tikai sev piezīmēs kaut ko atzīmejat, tad būtu jāseko līdzi gan stilam, gan interpunkcijai; jo darot kādu darbu, Jus vēlāk vēlaties "lepoties ar sevi", vai ne?
Piekrītu 07.07.2016 14:12
Es arī gribu uzzināt visu 46.lv kolektīvu, jo portāls ir, bet cilvēku nav. Vai tie ir domes darbinieki, vai Rēzeknes vēstis darbinieki? Beigās izrādīsies, ka portāls Bartaševičam pieder un pilsētiekus vazā aiz deguna.
xxx 07.07.2016 17:56
Puisim,kurš līda uz veikala jumta, lai uzņemtu bildi, laikam ar prātu viss nav kārtībā!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"