46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknē motociklists netiek galā ar vadību un apgāžas

Фото: Publicitātes foto
Laika posmā no 19.jūlija līdz 25.jūlijam Latgalē reģistrēti 70 dažādi ceļu satiksmes negadījumi, no tiem desmit ar cietušajiem cilvēkiem, bet viens diemžēl ar bojā gājušo. Šajā laika periodā Latgales reģionā tika konstatēti 23 vadītāji, kuri piedalījās ceļu satiksmē alkohola reibumā – 13 automašīnu vadītāji un 10 velosipēdu vai mopēdu vadītāji. 
21.jūlija naktī Riebiņu novada Sīļukalna pagastā  1962.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu VW, iespējams neizvēlējās drošu ātrumu ceļa līkumā, nobrauca no ceļa braucamās daļas, rezultātā transportlīdzeklis apgāzās. Automašīnas vadītājs no gūtajām traumām nomira notikuma vietā.
 
22.jūlija rītā Daugavpilī, Alejas un Raiņa ielu krustojumā 1935.gadā dzimušais vīrietis braucot ar automašīnu PEUGET notrieca 1986. gadā dzimušo sievieti un divus viņas bērnus, 2013. gadā dzimušo puiku un 2015. gadā dzimušo meiteni (atradās bērnu ratiņos), kuri šķērsoja ceļa braucamo daļu pa gājēju pāreju. Gan sieviete, gan bērni, guva traumas un tika nogādāti slimnīcā.
 
23.jūlijā Rēzeknē 1969.gadā dzimis vīrietis braucot ar motociklu Ducati netika galā ar tā vadību un uzbraucot ceļa malai apgāzās. No notikuma vietas vadītājs tika nogādāts  slimnīcā medicīniskās palīdzības sniegšanai.
 
25.jūlijā Daugavpilī 1962.gadā dzimis automašīnas Audi vadītājs, uzbrauca 1968. gadā dzimušai gājējai, kura šķērsoja ceļa braucamo daļu pa gājēju pāreju. Rezultātā sieviete guva dažādas traumas  un no negadījuma vietas tika nogādāta slimnīcā.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"