46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknes novadā aizturēja vīrieti, kurš nozaga seifu ar 4000 EUR

Фото: publicitātes foto
Pagājušonedēļ VP LRP Rēzeknes iecirknis saņēma informāciju, ka Rēzeknes novadā Griškānu pagastā no kāda tirdzniecības objekta tika izdarīta seifa zādzība. Seifā atradās dažādi dokumenti, ka arī nauda 4000 EUR apmērā. Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess, informē VP Latgales reģiona pārvaldes vecākais speciālists Ksenija Belova.
Veicot izmeklēšanas darbības un realizējot operatīvu informāciju, Kriminālpolicijas darbinieki aizturēja iespējamo vainīgo personu – 1990.gadā dzimušo vīrieti. Veicot apskati minēta vīrieša dzīvesvietā, likumsargi izņēma lietišķus pierādījumus – seifā glabāto naudu. Pašlaik vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.
 
Saskaņā ar Krimināllikuma 175.panta 3.daļu, par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas, ietaises, kas savieno glabātavas, vai transportlīdzekļa, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"