46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknē konflikta laikā sadūra vīrieti

Фото: publicitātes foto
Pagājušonedēļ VP LRP Rēzeknes iecirknis saņēma izsaukumu uz kādu Rēzeknē notiekošo konfliktu. Ierodoties notikuma vietā, likumsargi atrada 1976.gadā dzimušā vīrieša līķi, ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Pēc policijas rīcība esošās informācijas, kopīgi lietojot alkoholu, starp cietušo un divām sievietēm izcelies konflikts, kura laikā vīrietim tika nodarīti miesas bojājumi, tajā skaitā arī durta brūce, ka rezultātā iestājās cietušā nāve. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess, informē VP Latgales reģiona pārvaldes vecākais speciālists Ksenija Belova.
 Kriminālpolicijas biroja Sevišķi smagu un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas darbinieki sadarbībā ar Rēzeknes iecirkņa darbiniekiem, veicot izmeklēšanas darbības, noskaidroja 1998.gadā dzimušās sievietes saistību ar šo noziedzīgo nodarījumu. Jāpiebilst, ka minētā sieviete jau iepriekš nonāca policijas redzeslokā, un pašlaik viņai ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Policija turpina izmeklēšanu un ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes. Šādam noziegumam Krimināllikumā 116.pantā paredzētais sods ir mūža ieslodzījums vai  brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"