46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Nedēļas laikā sekmīgi rezultāti cīņā pret narkotisko vielu nelikumīgo apriti

Фото: VP Latgales reģiona pārvalde
Lai cīnītos ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti Latgales reģiona pārvaldes apkalpojamā teritorijā, visos tās iecirkņos policijas darbinieki regulāri veic dažādus preventīvus un operatīvus pasākumus. Sekmīga darba rezultātā, nedēļas laikā, Rēzeknē un Daugavpilī, tika izņemtas narkotiskās vielas, un aizturētas vairākas personas. 
Pagājušonedēļ Valsts policijas Rēzeknes iecirkņa darbinieki saņēma operatīvo informāciju par kādu personu, kura, iespējams, ir saistīta ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti. Veicot operatīvos pasākumus, likumsargi Rēzeknē apturēja automašīnu, kurā kratīšanas laikā atrada 13 folija vīstokļus ar marihuānai līdzīgu vielu. Saistībā ar notikušo tika aizturētas divas personas -  1981.gadā dzimušais vīrietis un 1992.gadā dzimusi sieviete. Jāpiebilst, ka minētais vīrietis vadīja transportlīdzekli bez noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, ka arī iepriekš jau vairakkārt nonāca policijas redzeslokā.
 
Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, un turpinās izmeklēšana. 
 
Aizvadītajā nedēļā Rēzeknē tika aizturēts arī 1986.gadā dzimis vīrietis. Realizējot operatīvo informāciju, likumsargi veica apskati, kuras laikā blakus vīrieša dzīvesvietai izņēma ap 300 gramiem marihuānai līdzīgas vielas. Pašlaik tiek skaidrota vīrieša saistība ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un notiek nepieciešamās ekspertīzes.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"