46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

26.maijā Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 35 likumpārkāpējus

Фото: Publicitātes foto
Ceturtdien, 26.maijā Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 35 likumpārkāpējus.
Uz ārējām robežām konstatēti 14 robežpārkāpēji, tajā skaitā:
 
Aizturēti 2 meklēšanā esoši Latvijas valstspiederīgie
 
Vientuļu robežkontroles punktā konstatēts 1 no Krievijas ieceļojošs Latvijas nepilsonis, kurš kopš 2015.gada novembra atrodas policijas meklēšanā, savukārt Lidostas “Rīga” robežkontroles punktā konstatēts 1 policijas meklēšanā esošs Latvijas pilsonis, kurš atgriezās no Nīderlandes. Abi vīrieši aizturēti un nodoti Valsts policijas amatpersonām. 
 
Ieceļošana Latvijā liegta 5 ārzemniekiem
 
Silenes robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta 1 Baltkrievijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, savukārt Lidostas “Rīga” robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta 2 Kazahstānas un 2 Tadžikistānas pilsoņiem, jo ārzemnieki nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi un apstākļus. Personas atgrieztas uz izceļošanas valstīm. 
 
Uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti 2 ārzemniekiem
 
Grebņevas un Lidostas “Rīga” robežkontroles punktos konstatēts 1 Ķīnas pilsonis un 1 Ukrainas pilsone, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks, nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas) Šengenas zonas valstīs. Abas personas sauktas pie administratīvās atbildības. 
 
Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 6 personām – 5 Lietuvas un 1 Krievijas pilsonim.
 
Transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas konstatējušas pārkāpumus 15 personām – 5 Krievijas, 3 Igaunijas, 2 Lietuvas, 2 Latvijas, 1 Ukrainas, 1 Baltkrievijas un 1 Rumānijas pilsonim.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"