46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Avārija uz Atbrīvošanas alejas tilta: autovadītājs bija 2,43 promiļu reibumā

Фото: Facebook
27. februārī pēc pulksten 23.00, Rēzeknes pilsētas sociālo tīklu Facebook lietotājus pāršalca ziņa par notikušo avāriju uz Atbrīvošanas alejas tilta, kur automašīna bija apgāzusies uz jumta, izraisot pilsētniekos sašutumu,-"kā ir iespējams apgāzt automašīnu uz līdzenas vietas?".
Pilsētnieki pauda gan sašutumu un neziņu, gan satraukumu par notikušo sociālajā tīklā Facebook, izsakot minējumus par notikušā apstākļiem, uzsverot, ka neprātīga braukšana var novest pie letālām sekām, apdraudot gan sevi, gan līdzcilvēkus. 

Portāls 46.lv sazinājās ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektori Anastasiju Laizāni, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. 
 
„Automašīnas vadītājs bija 1993. gadā dzimis Dagdas novada iedzīvotājs, vadot automašīnu „Audi A6”, uzbrauca uz ceļa aizsargmargām, kā rezultātā apgāzās, apgāžoties automašīnai slīdēšana turpinājās apmēram 60 metrus.

Cietušo nav, ir bojāta automašīna. 1993. dzimušā vadītāja izelpā konstatētas 2,43 promiles alkohola reibums. Vadītājam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.”- skaidro situāciju Anastasija Laizāne. 
 
 
lat.46.lv  
Foto

Комментарии (0-2/2)
Kairišs 29.02.2016 16:57
Tiltam sen jau vajag no abām pusēm uzstàdīt zīmi - melnais punkts:)
juris 29.02.2016 22:43
Nāves sods alkonautiem pieķertajiem pie stūres uz vietas nošaujot
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"