46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Asinis stindzinoši notikumi Viļānos – psihiski slims nacists sašauj kaimiņieni (video)

Фото: Video fragments
Latgales pilsētiņā Viļānos kāds vīrietis, nacistisku ideju piekritējs, rīta agrumā devies pie kaimiņienes ar pistoli un viņu nopietni ievainojis. Pēc tam šis vīrietis izdarījis pašnāvību, vēsta Degpunktā/Skaties.lv.
Trīs šāvienus, kas sestdienas rītā atskanēja Kalnu ielā Viļānos, lielākā daļa kaimiņu nedzirdēja. Viņi saka, – mājas te esot no pamatīgām koka konstrukcijām ar labu skaņas izolāciju. Uzmanību nelielajā ieliņā piesaistīja “ātrās palīdzības” atbraukšana. Mediķi steidzās pie kādas mājas saimnieces, lai konstatētu divas šautas brūces – vēderā un krūšu kurvī.

Sievieti, kurai, par laimi, bija izdevies sasaukt palīdzību, ar nopietnajiem ievainojumiem aizveda uz slimnīcu, savukārt pēc kāda laika Kalnu ielā ieradās policija, kas devās pie iespējamā pāridarītāja – cietušās tuvākā kaimiņa. Likumsargi atrada vīrieti pagalmā mirušu ar šautu brūci galvā – vīrietis pēc uzbrukuma kaimiņienei bija izdarījis pašnāvību.

Cietušajai sievietei, neraugoties uz divām šautām brūcēm vēderā un krūšu kurvī, ir izdevies izdzīvot. Neoficiāla informācija liecina, ka mediķu prognozes ir pozitīvas.
 
Ļaudis uzskata, ka trakuma lēkmē Vladimirs varēja uzbrukt arī kādam citam. Turklāt, ja policisti atbrauktu ātrāk, iespējams, viņš nebūtu nošāvies.
 
Runā, ka viss noticis parasta kaimiņu kašķa dēļ
 
Kādreiz ap vīrieša māju nav bijis sētas. To viņš esot uzcēlis, lai mazāk jāstrīdas ar kaimiņieni. Acīmredzot tas nav līdzējis. Daļa kaimiņu nav pat nojautuši, ka 50 gadus vecajam vīrietim vārdā Vladimirs mājās bija ierocis. Tikai viena sieviete, kas ar viņu draudzējusies, atklāj – tā bija pistole. Iespējams, iegūta, krājot kara relikvijas.
 
Slima psihe un apsēstība ar nacismu
 
Vladimiram esot bijušas šādas tādas psihiskas problēmas un, iespējams, arī tā sauktā “baltā lapa”. Viņš bijis pārliecināts nacists – kolekcionējis dažādas relikvijas un rotājis arī savu pagalmu ar attiecīgo simboliku. Pagalmā viņš pat veidojis savdabīgas instalācijas.
 
“Pagalmā bija pakārts kombinezons. Es reiz atnācu ar ierakstītu vēstuli, klauvēju, bet viņš nevēra vaļā. Es paskatījos un ieraudzīju kombinezonu. Es nobijos, domāju – viņš ir pakāries. Kad satiku, jautāju, kas viņam tur karājas. Viņš man atbildēja, ka tā esot jākar ebrejus. Tā viņš izteicās,” reiz notikušu sarunu ar pašnāvību izdarījušo vīrieti atstāsta pastniece Klaudija.
 
Likumsargi atklāj, ka bojāgājušā vīrieša mājās atrasta nereģistrēta pistole un munīcija. Tagad nozīmētas ekspertīzes, notiek izmeklēšana.

 
 
 

Комментарии (0-1/1)
valsts prezidents vejonis kants janeks knab 1993 gada 17.04.2016 13:43
es vinu adbalstu vis kas ir noziegums pret cilveku ir psihiski slims malacis kad mauku nosava un nosavas netikat klat piderasti visus zidus vajag apsaut laij latvija zeltu un berni dietu vini ir tie kas mus atistibu iznicina,es biju uznemejs piedalijos knab 2003 gada-2004gadam man uzbruka policija piemeta ieroci nekadu likumu neparkapu vini viltoja robeza zemes planu ko atmaksaja bratva andrejevi tacijas spelautomatu banditi policija paklaujas bratvam,emu policijas rezerv man piemeta ieroci nonema naudu izsludinaja par ricib nespejigu ar cita cilveka indentitates tiesu griezos pie psihiatra vins teica kad vini nau vainigi ta ir administrativa tiesasanas man iedeva indi gadu needu par acem teceja lime mutacija apalomes virusu visus stradniekus medike zidene injekceja mira ar galvas vezi,mana vec vecmamam ir rezekniete dzeina dzerina vina mazgaja velu bermundam vinas meita ir bermunda meita mana tevam ir lidotajs cukurs uz igaunijas robezam ir radi cipani ,pret musu dzimtam veica genocidu kl71pants loti daudzus 20 gadu laika nogalinaja kurzeme ipasumus parakstot andrim saldoveram skelim,nosaut zidus kuremniekus
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"