46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

VIDEO: Rēzekniete ASV ir apvainota līgavaiņa slepkavībā

Фото: Video fragments
Latvijas pilsone, kura nu jau 15 gadus dzīvo Amerikas Savienotajās Valstīs, it kā sākotnēji šķietami vēloties glābt savu mīļoto no nelaimes, nu ir kļuvusi par grēkāzi un viņu gaida pamatīgs cietumsods, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Aprīlī, no Hudzonas upes ASV izvilkts 46 gadus vecais Vincents Viafore līķis, kurš noslīka laivojot 19.aprīlī. Par līgavaiņa tīšu slepkavību – viņa kajaka apgāšanu – apsūdzēta latviete Angelika Grasvalde (Lipska). ASV  tiesas prāvā Angelika esot atzinusies- mīļoto noslīcinājusi viņa, vēsta raidījums. Tomēr tuvinieki un paziņas pauž pretējo, ka Angelika nav uz to spējīga. 

Advokāts tiesā vairākkārt uzsvēra, ka viņa klientes atzīšanās par līgavaiņa nāvi esot „izspiesta”, kā arī nav nodrošināti tulka pakalpojumi. Advokāts domā, ka sievieti šobrīd grasās tiesāt nevis par otrās pakāpes slepkavību, bet gan par to, ko viņa izdarījusi sociālajos tīklos dažas dienas pēc vīrieša nāves. Bez pozitīviem sadzīves notikumu video Angelika Facebook ievietoja arī  romantiskus attēlus kopā ar līgavaini. 

Bez Tabu komanda sazinājās ar Angelikas tuviniekiem Rēzeknē, lai noskaidrotu detalizētāk notikušā apstākļus. Tuvinieki apzināti slēpuši apsūdzības faktu no Angelikas vecmāmiņas, tomēr raidījuma "Bez Tabu" žurālistiem izdevās sazināties gan ar radiem, gan vecmāmiņu, gan paziņām Rēzeknē. Plašāk par notikušo skatieties video: 






ASV žurnālistu atspoguļotā informācija medijos par notikušās slepkavības motīviem:

lat.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
sosedka 26.05.2015 14:49
O4enj zame4ateljno "Bez Tabu" priehali k babushke, kotoroj skoro 90 let. Posle ih novostej babushka po4ti ne peredvigaetsja. Ja ponimaju informacija nuzhna, no ne takimi zhe putjami.:(((((((
neponimaju 26.05.2015 15:24
Ja izvinajus, nu etih zuralistov Bez Tabu nado horosenjko ot....Oni sto sovsem o... Eto ze babushka.. Urodi!!
Ana 12.07.2021 01:57
A 4to, lut4we Pustj v Latvii zivet sebe kak ni v 4em ne byvalo???
Ona severwila ubijstvo, I ej eto sowlo sowlo s ruk!!! Nadeyusj, 4to karma ne gorami, I kogda to, po zizni ej pridetsia zaplatitj za sodeyanoe.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"