46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Netālu no Rēzeknes pēc pakaļdzīšanās un šaušanas notver pārgalvīgu dzērājšoferi

Фото: Valsts policija
Rugājos pēc pakaļdzīšanās un šaušanas ticis notverts dzērājšoferis, informēja Valsts policija (VP).
 
 
Vakar ap plksten 16:30 Rugājos VP Latgales reģiona darbinieki reida laikā mēģināja apturēt kādu "VAZ 2121" vadītāju, taču viņš nepakļāvās policistu prasībām un sāka bēgt. Policisti uzsāka auto vajāšanu un vairākas reizes aicināja vadītāju apstāties, taču vadītājs turpināja ignorēt likumsargu prasības, tādēļ policisti lika lietā dienesta šaujamieroci. Lai apturētu vadītāju, tikai raidīti divi brīdinājuma šāvieni, taču arī tas nelīdzēja, tādēļ tika raidīti divi šāvieni automašīnas virzienā ar mērķi sašaut riepas.
 
Saprotot, ka aizbēgt neizdosies, auto vadītājs strauji samazināja ātrumu, tādēļ notika sadursme starp "VAZ" un policijas automašīnām.
 
 
Tika noskaidrots, ka autovadītājs ir kāds 1975.gadā dzimis vīrietis - viņš pie stūres bija sēdies ne tikai reibumā, bet arī bez tiesībām piedalīties ceļu satiksmē. Notikuma vietā viņš atteicās sadarboties un nepiekrita alkohola pārbaudei izelpā. Zināms esot arī tas, ka vīrietis pārvietojies ar automašīnu, kurai numura zīmes bijušas no cita transportlīdzekļa.
 
Apšaudes laikā viena no lodēm visticamāk pēc rikošeta iekļuvusi salonā un rokā ievainojusi automašīnā esošo pasažieri - 1981.gadā dzimušu sievieti. Pēc mediķu aprūpes sieviete atlaista mājās.
 
Šobrīd par automašīnas vadīšanu reibumā bez tiesībām uzsākts kriminālprocess, tiks skaidrots arī tas, kādēļ automašīnai bija neatbilstošas numura zīmes. Tāpat uzsākta iekšējā izmeklēšana, lai izvērtētu abu automašīnu sadursmes apstākļus un ieroča pielietošanas pamatotību.
 
Kopā iepriekšējā diennaktī Latvijā pieķerti 22 autovadītāji alkohola reibumā, bet vienā gadījumā radušās aizdomas par narkotisko vielu apreibumu.
 
 
www.delfi.lv  

Комментарии (0-1/1)
15 23.06.2015 15:37
Nu ļoti netalu 70km no Rezeknes un citā novadā:D
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"