46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Viktorijas nežēlīgā slepkavība: māte morgā nespēj atpazīt meitu

Фото: Video fragments
«Viņa sista nevis vienreiz, bet daudzas reizes. Rokai salauzti pirkstiņi. Galva sašūta. Viņa bija tik izkropļota. Tie nav cilvēki. Viņu vispār nevar pazīt.Viņa ir tik ļoti piekauta!» stāsta māte.
Slepkavības mērķis - iegūt sievietes veco automašīnu.
 
Viktorija bija Jeļenas vienīgā meita. Māte piektdien visu dienu pavadīja policijas iecirknī, taču vakarā saņēma traģiskās ziņas. Viktorija esot pazudusi jau ceturtdienas vakarā - viņa sazvanījusi mammu un pastāstījusi, ka pabeigs darbu, bet tad braukšot tikties ar paziņām, lai ielietu degvielu draugam piederošajā automašīnā «Audi». To viņa izmantoja, kamēr draugs atradās Vācijā. Par desmit eiro viņai bija solīts pārdot 20 litrus dīzeļdegvielas. Darījumam bija jānotiek netālu no meitenes darbavietas kādā privātmājas pagalmā. Mājās meitene nepārbrauca.
 
Jeļena cerēja, ka meita uzradīsies, taču tā nenotika. Vēlāk meitenes līķis tika atrasts noslēpts kādā dārza mājiņā.
 
Patlaban saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos, proti, ja slepkavību izdarījusi personu grupa mantkārīgā nolūkā. Aizturētie jaunieši - divi 16 gadus veci pusaudži un 24 gadus vecs vīrietis - līdz vakardienai bija ievietoti īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, bet pirmdien viņi pārvietoti uz apcietinājumā turēšanas vietu.
 
Noziegums rūpīgi izplānots ar mērķi iegūt meitenes automašīnu. Tiklīdz meitene ienākusi mājas pagalmā, jaunieši viņai uzbrukuši ar lauzni. Uzbrucēji situši pa galvu un seju. Vēlāk jaunieši sakopuši māju, paslēpuši līķi un sākuši vizināties ar automašīnu.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
Slavo 14.01.2015 13:28
LUUK SIE BRIESMONI KAS NOGALINAAJA SO MEITENI( LAI VIEGLAS SMILTIS UN VISLIELAAKAA LIIDZJUUTIIBA TUVINIEKIEM:( !!! LAI VISA REZEKNE ZIN!!! Kaspars Verze Ēriks Sutra Policista izdzimtenis -edgars bučenieks
999 24.01.2015 14:20
Policijai derētu sīkāk izpētīt informāciju par iemeslu. Auto nebija galvenais iemesls, manuprāt ir arī citi motīvi
999 24.01.2015 14:20
Policijai derētu sīkāk izpētīt informāciju par iemeslu. Auto nebija galvenais iemesls, manuprāt ir arī citi motīvi
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"