46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknes novadā auto nobrauca no ceļa: vēlāk atkārtoti brauc reibumā un mēģina piekukuļot policiju (papldināts)

Фото: Publicitātes foto
Trešdien 11. Martā plkst. 15:50 Rēzeknes novada Silmalas pagastā notika ceļu satiksmes negadījums, ziņo Valsts policijas preses dienests.
11.martā ap pulksten 15:50 Rēzeknes novada Silmalas pagastā 1975.gadā dzimis automašīnas Audi vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījuma rezultātā traumas guva 1978.gadā dzimusī pasažiere, kura tika nogādāta slimnīcā. Izbraucot uz notikuma vietu un pārbaudot automašīnas vadītāju, tika noskaidrots, ka viņš vadīja minēto automašīnu 2,80 promiļu reibumā un bez noteiktajā kārtībā iegūtajām transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām.

Nākamajā dienā, 12.martā no rīta, šīs pats vadītājs atkal tika pieķerts pie stūres reibumā, bet šoreiz cita pagasta teritorijā. Pildot dienesta pienākumus un satiksmes uzraudzību Rēzeknes novada Ozolmuižas pagastā, policijas darbinieki apturēja automašīnu BMW, kuru vadīja augstākminētais 1975.gadā dzimis vīrietis. Veicot vadītāja pārbaudi, policijas darbinieki viņam konstatēja 2,93 stipru alkohola reibumu. Lai izvairītos no likumā paredzētas atbildības par transportlīdzekļa vadīšanu reibumā un bez vadīšanas tiesībām, vadītājs mēģināja piekukuļot policijas darbiniekus, piedāvājot kukuli 50 eiro par protokola nesastādīšanu. 

Vadītājam draud atbildība pēc vairākiem Krimināllikuma pantiem – par amatpersonas piekukuļošanas mēģinājumu, par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola ietekmē un par negadījuma izraisīšanu reibumā, ja tā rezultātā cieta cilvēks.  

lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"