46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Policija brīdina: uz autoceļiem aktivizējušies viltus “zelta” vai “sudraba” juvelierizstrādājumu tirgotāji

Фото: skaties.lv
Pēdējā laikā arvien biežāk Valsts policija no iedzīvotājiem saņem informāciju par to, ka nepazīstamas personas uz Latvijas autoceļiem apstādina automašīnas un piedāvā iegādāties “zelta” vai “sudraba” juvelierizstrādājumus, kā arī citas sadzīves mantas par cenu, kuru daudzkārt pārsniedz reālo tirgus cenu, informē Valsts policija.
Policija brīdina iedzīvotājus, ka parasti šāda veida krāpnieki, apturot transportlīdzekli, skaidro, ka automašīnai ir beigusies degviela vai arī tā salūzusi, un apmaiņā pret naudu piedāvā iegādāties kādu juvelierizstrādājumu, kas patiesībā ir parasta bižutērija. 

Pēc policijas apkopotās informācijas krāpnieki lielākoties ir Rumānijas, Bulgārijas vai citu šī reģiona valstu iedzīvotāji, kuri ir labi ģērbušies, iespējams pat uzvalkos, brauc ar diezgan jaunām automašīnām. 
 
Lai neiekristu šādu krāpnieku lamatās, policija lūdz iedzīvotājus būt vērīgiem un izvērtēt katru situāciju individuāli. Tāpat policija lūdz iedzīvotājus minētajos gadījumos fiksēt un paziņot automašīnu markas un numurus.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"