46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Atklāj nežēlīgu slepkavību Rēzeknes novadā - jaunieša līķis sadedzināts, pelni izkaisīti (video)

Фото: Publicitātes foto
Rēzeknes novada Nautrēnu pagastā atklāta nežēlīga slepkavība. Trīs cilvēki grupā nogalinājuši jaunu vīrieti, līķi sadedzinājuši un pelnus izkaisījuši. 
Vairāk nekā nedēļu notika meklēšana. Policistiem palīgā devās arī vietējie iedzīvotāji. Atrasta arī sagriezta un sadedzināta nogalinātā jaunieša automašīna. Vainīgās personas ir apcietinātas.
 
2.maijā astoņos no rīta 26 gadus vecais Jānis Kalvāns atvadījās no tēva un aizbrauca uz darbu. Tā bija pēdējā reize, kad vecāki redzēja savu dēlu. Vakarā sazvanoties dēls solījās drīz atgriezties mājup, tomēr pēc kāda laika mobilais telefons bija izslēgts.  Arī nākamajā dienā dēlu vairs sazvanīt neizdevās.  
 
Nogalinātā jaunieša tēvs Antons stāstīja: “Pienāca pirmdiena, zvana sieviete anonīma - "dēls ir Rogovkā tieši, esot sasists ļoti smagi, un sauciet policiju, smagi sasists", es šokā.”
 
Tēvs devies pie kaimiņa un lūdzis palīdzēt dēla meklējumos. Kopīgi tika sasaukti tuvākie radi, draugi un kaimiņi. Un veselu nedēļu 20 kilometru rādiusā kopā ar policiju tika ķemmēti apkārtējie meži un  grāvji.
 
Kaimiņš Edvīns Žogota, kurš palīdzēja meklēt nogalināto jaunieti, stāstīja, ka “atradām, pelnus, mazus kauliņus, pat neticējām, pieļāvām, ka ir jābūt līķim, bet kad sākām tālāk skatīties, atradām zemā vieta purvā, pļavā izkaisīti pelni, smalkāk, vismaz trīs vietās ar Jāņa kauliņiem, kuri bija smalki sadedzināti, pa pļavu, tad dīķī jau atradām auto detaļas, kas bija smalki sagrieztas”.
 
Notikušais ir satracinājis visu Rogovkas ciemu, vietējie iedzīvotāji ir pazinuši gan nogalināto Jāni, gan  noziedzniekus, no kuriem jaunākajam ir tikai 18 gadi. Divi no viņiem jau ir bijuši  tiesāti par zādzībām.
 
Rēzeknes policijas iecirkņa priekšnieks Gunārs Paškevičs norāda, ka policija “faktiski atklāja sevišķi smagu noziegumu - slepkavību grupā ar vainu pastiprinošiem apstākļiem”.
 
Šobrīd ir grūti aptvert visu notikušo nogalinātā jaunieša vecākiem, kuriem nav ko apglabāt  - tik pelni un daži kauliņi ir palikuši no vienīgā dēla.
 
Par noziegumu vainīgajām personām draud sods - mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no 10 līdz 20 gadiem. 

 
  
lsm.lv  

Комментарии (0-10/16)
pola 14.05.2015 23:24
Ļoti žēl par puiša likteni.. Lai Dievs bargi soda slepkavas...
kuku 15.05.2015 00:36
A kas bus Andrejam jo dzirdēju ka ari viņš bijis iesaistīts......
jakuta 15.05.2015 11:06
Tevam piezvana sieviete,pasaka ka dels ir pie kuzmanu ingas smagi piekauts,kas talak...tevs aizbrauc pie ingas,ko sii saka???? Ineresanti butu zinat ka si attaisnoja ka nau pie vinas
yyyea 15.05.2015 17:32
A kur ta bubins pazuda ,sata nav ,skola toza nav,moz pasceset,ka ni ko nazina?Kupa ar Martenu dzeivo?Inga pivisa vaineiga,as nazinu,voita nanins cilvaku vidukli vara,visa ROGOVKA zina i runoi,ciuska taida!Braskis pitaiseje visus dzirdeje,Sutirinu kai kolpu izmontoja,vel beigos vaini uzvele,zal man jona,pidraude jam,viltega,redzeset ka tiks cauri sveika,a dali sedes par motis grakim.
ssss 15.05.2015 18:59
Ir liecinieks ka ar deli inga sita kalvana masinu. Ludzams liecinat. Inga uzreiz tjurki bus un galvo aizsardzibu lieviniekam. Menti sataisis ka anonimu. Nebaidaties.
aina 15.05.2015 22:30
Vienīgais, ko šeit vairs varētu vēlēties- lai vecākiem tiktu sniegts kvalitatīvs JURIDISKS atbalsts un juridiskās konsultācijas, lai vainīgie nepaliktu nesodīti vai sodīti neatbilstoši izdarītajam. Šeit viennozīmīgi ir nepieciešams labs advokāts! Ļoti iespējams, vecākiem nav šādas finansiālas iespējas. AICINU VISUS sekot līdzi notikumu gaitai un nepalikt vienaldzīgiem.
lugums 16.05.2015 00:14
Lugums, ja kads ir ko redzejis vai ari zina kaut ko par so gadijumu, dodaties pie Policijas laicigi kamer vel nav par velu, kaut ka neticas par to Sutirinu, noteikti ir bijis iebiedets vai ari piedraudets. Katrs iesniegums var palidzet atklat to kas ie paslepts. Lidzjutiba J.Kalvana vecakiem.
a 16.05.2015 00:20
Visam piekritu ko saka ar anonimu - YYYEA, taisniba gan.
poga 17.05.2015 16:58
sutirins nav vainigs,iebiedets
lit 17.05.2015 19:13
kapec viens te aiztav sutirinu.ka vins vainu ir adzinis tatad vainigs.vins nebija tik labs ka te aizstav.sudus vins gaza visu laikuun zaga ari.ka vins bija kuzmanietes brugans to visi zina .kuzmaniete ar visiem jauniem guleja
12
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"