46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Jaunietes slepkavība: viens no iespējamajiem aizdomās turētiem agrāk tika izraidīts no Anglijas par noziegumu

Фото: Facebook
Viens no iespējamajiem aizdomās turētiem, Rēzeknes jaunietes slepkavībā, 24 gadus vecais Ēriks S., pagājušajā gadā tika izraidīts no Lielbritānijas, pēc tiesas lēmuma. 
Ēriks S., atrodoties Anglijā bez noteiktas dzīvesvietas, tika iesaistīts vairākos incidentos pilsētas Grimsbi veikalos, kur viņš tika apsūdzēts nesociālā uzvedībā. 

Grimsbi (Linkolnšīras grāfiste)  miertiesa  atzina par vainīgu nesociālā uzvedībā.Tiesa Ērikam S., piesprieda viena gada cietumsodu, kuru viņš jau ir izcietis pirmstiesas izmeklēšanas laikā.Tika noteikts divu gadu pārbaudes laiks, kurā viņam aizliegts lietot aizskarošu vai iebiedējošu valodu vai piekopt uzvedību, kas satrauc apkārtējos. Viņam arī aizliegts uzturēties veikalos vai kādās citās telpās, ja viņam pieprasa tās pamest.
 
Tomēr Ēriks S., nav attaisnojis tiesas cerības uz labošanos un nepilnas dienas laikā kopš sprieduma pasludināšanas aizturēts par analoģisku pārkāpumu; pārkāpis pārbaudes laika nosacījumus divos atsevišķos incidentos; sekojis kādai sievietei ar mazuli, pārbiedējot gājēju, bet aptuveni stundu agrāk viņš iegājis lielveikalā «CJ Supermarket», kuru tiesa viņam liegusi apmeklēt.
 
Saskaņā ar tiesas spriedumu par nosacītās atbrīvošanas prasību neievērošanu draudēja reāls cietumsods, bet Ērika S., advokāts tiesā sacīja, ka apsūdzētais valodas barjeras dēļ pilnībā neizprotot viņam pasludināto spriedumu, un vēlas atgriezties mājās Latvijā, kur jau ir atgriezusies viņa ģimene, taču viņam nav naudas biļetei mājupceļam. Miertiesa nolēmusi par labu  deportācijai.
 
No Lielbritānijas uz Latviju izraidītais Ēriks S., ja ticēt informācijai Facebook profilā, tad kādu laiku viņš strādāja vienā no Rēzeknes Maxima veikaliem.
 

Foto no Ērika S. Facebook profila


 
Viņa profilā Facebook,starp fotogrāfijām, publicēta fotogrāfija atgādinot ar apreibinošām vielām piepildītu cigarettes izstrādājumu. Vieta un laiks, kad un kur tika uzņemts attēls: 21 novembris 2012.gads netālu no Great Coates, United Kingdom, ja uzskatīt, ka viņš iespējams lietoja apreibinošas vielas, tad tas būtu iespējamais skaidrojums antisociālai uzvedībai. 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"